eerste echo - Zwangerschapsforum

ikke (Gast) - schreef op 15-10 om 19:18
Hallo allemaal.
Even een vraagje. Ik zit hier voor het eetst op t forum te kijken. Ik zie dat er al een heleboel dames vroeg hun echo krijgen. Ik krijg maandag pas mijn eerste echo. Dan ben ik volgens de berekening 10 weken en 3 dagen. Maar dat kan nog aangepast worden aangezien ik een hele onregelmatige cyclus had. Maar waarom pas zo laat? Ik vind het ook allemaal zoooo spannend!
2 antwoorden en 41749654x bekeken
Iza - schreef op 16-10 om 14:23
Vaak wordt de eerste termijnecho rond de 9 weken gedaan. Tien weken valt opzich nog wel mee dus, maar ik snap dat je nieuwsgierig bent!
Succes en geniet er van
M&J - schreef op 29-10 om 20:09
jaa daar ben ik ook benieuwd naar ik ben nieuw op deze site en heb gisteren positief getest van mijn berekeningen ben ik nu 7 weken, maae nu moet ik maandag eerst by de verloskundige op intakegesprek met mijn vriend.. had jij dit ook eerst? ik ben dan benieuwd wanneer ik dan me echo krijg ben zo zenuwachtig ?

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'eerste echo' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan