Afscheiding of vruchtwater? - Zwangerschapsforum

Emmy (Gast) - schreef op 25-07 om 06:08
Hoi,
Sinds afgelopen donderdag merkte ik dat me ondergoed steeds natter werd. Heb toen vrijdag de vk gebeld en die zei dat het gewoon afscheiding zou zijn. Volgens mij vk komt vruchtwater er steeds uit met scheuten en niet steeds een beetje. Nu is het inmiddels maandag en nog steeds loopt het er beetje voor beetje uit. Nu heb ik het net op kunnen vangen en de kleur is wittig en doorzichtig met stukjes erin. Het ruikt ook vreemd. Het heeft een beetje de lucht van sperma. Kan afscheiding ook zo ruiken?
2 antwoorden en 36147642x bekeken
Anoniem (Gast) - schreef op 25-07 om 11:36
Je hebt niet tussendoor ook nog onbeschermd sex?
mama van 2 (Gast) - schreef op 25-07 om 12:50
als je t opvangt gewoon bij de verloskundige brengen zij kunnen na kijken of het urine of vruchtwater is. En zou je niet laten afschepen zonder dat ze gecontroleerd heeft. Zonder controle kan zij dat namelijk nooit zeker weten.!!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Afscheiding of vruchtwater?' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan