Ervaringen baarkruk - Zwangerschapsforum

Anoniem (Gast) - schreef op 04-11 om 15:15
Hoi ik heb een vraagje, bij mijn vorige bevalling was ik een beetje overvallen. Ben namelijk met 31 weken bevallen toen van mijn eerste wat helaas niet goed is afgelopen ondanks alle zorgen van het ziekenhuis. Ik was toen voor mijn gevoel aan het bed gekluisterd en kon niet echt een comfortabele houding vinden tot het moment dat er uiteindelijk een spoedkeizersnee is uitgevoerd. Dit keer zijn er gelukkig geen bijzonderheden gevonden op de echo's en ik zit zo ongeveer op de uitgerekende datum dus hopelijk gaat het nu wel goed. Blijft uiteraard extra spannend. moet wel in het ziekenhuis bevallen daar heb ik geen keuze meer in maar ik hoop wel wat meer keuze te hebben in de manier waarop ik beval. Gezien weee op mijn rug liggen mij niet fijn lijkt heb ik zitten kijken naar de baarkruk, nu wilde ik graag weten wat de ervaringen van andere hiermee zijn. 
2 antwoorden en 35139851x bekeken
Emma de Vries - schreef op 05-11 om 09:11
We hebben nog geen ervaringen gehad met mama's die graag met een baarkruk willen bevallen, maar het is heel goed denkbaar dat je dit overweegt. Wat we wel horen, is dat het voor ons als bevallende mama's het heel erg snel kan gaan als we een baarkruk gebruiken en dat je af en toe even wat extra's weg moeten zuchten. 
Hier is een link naar een thread met aardig wat reacties: Wie Heeft Ervaring Met Het Bevallen Op Een Baarkruk?
Gr, Emma, Kraamzorg de Toekomst Den Haag
Anoniem (Gast) - schreef op 05-11 om 10:26
Dankjewel voor de reactie en link

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ervaringen baarkruk ' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan