Tweede zwangerschap en gbs vorige zwangerschap - Zwangerschapsforum

Hartje - schreef op 03-10 om 21:28
Hoi,

Mijn vorige bevalling startte met gebroken vliezen en 12 uur later had ik koorts. De weeën waren niet effectief dus ik kreeg weeenopwekkers en antibiotica. Ik testte positief op groep b streptokokken, dus moest de baby snel na de geboorte aan de monitor en antibiotica preventief. Dit laatste lukte niet omdat het infuus prikken niet wou, dus hebben ze afgewacht en was het niet nodig, gelukkig.
Wie heeft die ervaring ook recent gehad? Ik ben nu weer zwanger en vraag mij af of ik nu thuis mag bevallen?
Huisarts weet het niet en op consultatiebureau stuurde ze me naar de site vd overheid maar daar word je niet wijs van. Ik moet er niet aan denken dat na de bevalling 't kindje ziek wordt want het is een heftige ziekte las ik. Maar vond het ook heel naar dat m'n zoontje steeds weg was de eerste dag..

Ben benieuwd naar jullie verhalen!
1 antwoord en 31385564x bekeken
Hartje - schreef op 05-10 om 09:40
19078 x bekeken en niemand heeft ervaring? Wow.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Tweede zwangerschap en gbs vorige zwangerschap ' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan