na de bevalling - Zwangerschapsforum

anne - schreef op 18-12 om 14:21
Even een vraagje ben nu ruim 2 weken geleden bevallen van een mooi en gezond kindje. Bevalling is zonder complicaties verlopen en na 20 minuten persweeën was ze er al. Ben helaas wel ingeknipt. Nu is mijn vraag hoe snel bij jullie alles daar beneden weer een beetje gewoon was? En dan heb ik het niet over het litteken van inknippen..
Bij mij is zeg maar tussen mijn schaamlippen het gedeelte van de vagina tot na de plasbuis nog flink verdikt, wel iets minder dan in de eerste week maar toch. Ook is mijn clitoris nog erg pijnlijk als ik er per ongeluk tegen aankom sorry voor de details.. ben benieuwd naar jullie ervaringen
2 antwoorden en 4788389x bekeken
Hartje - schreef op 18-12 om 15:21
Vrij snel weer in orde bij mij al had ik wel een paar maanden dat 't litteken soms zeurde. De gevoeligheid herken ik niet. 
Mocht je echt veel last houden van je litteken, dan zou ik even langs je huisarts gaan of je wacht bijvoorbeeld op de nacontrole bij de verloskundige. Soms kan een hechting gewoon net niet helemaal goed zitten, dan kun je het maar beter bespreken dan dat je er veel last van houd! Maar het heeft ook wel even tijd nodig denk ik. 
Little Jack - schreef op 18-12 om 17:48
hey,
Ik ben ingeknipt geweest en deze is helaas verder gescheurd bij mij was de ergste pijn na 6 weken weg en na 12 weken was ik volledig genezen. bij mij heeft iso-betatine gynaecologische oplossing goed geholpen bij de genezing.
groetjes
Nathalie
www.littlejack.be

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'na de bevalling' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan