3e bevalling - Zwangerschapsforum

noortje28 - schreef op 10-01 om 09:04
Hoi dames, ik ben vandaag 14 weken zwanger van de derde en heb een beetje een voorbarig vraagje na een nachtje angstig dromen over de bevalling: zijn er dames met ervaring van een derde bevalling? Ging dit moeilijker of juist makkelijker, sneller of langzamer? Ik weet dat je er weinig over kan zeggen en het komt zoals het komt. Mijn vorige twee bevallingen zijn totaal anders namelijk. De 1e 24 uur met een niet vorderende ontsluiting, buik rug en been weeen en uiteindelijk gehaald met de vacuĆ¼m en totaal uitgescheurd. De tweede begon met het breken van de vliezen spontaan en drie weeen en 50 min later lag de tweede op Mn buik, een stortbevalling dus. Mijn vk zegt door die stortbevalling dat de kans op herhaling groot is maar het zou ook juiste weer de lastigste kunnen worden. Ik wordt hier een beetje angstig van. Ben benieuwd wat jullie ervaringen zijn!
1 antwoord en 4418535x bekeken
Ik ben nu zwanger van de 3e en ik denk eerlijk gezegd dat het vooral ligt aan hoe ontspannen jij bent. Wat mij super heeft geholpen is het voor hypnobirthing. Hierdoor heb ik weleenwaar een stortbevallinf gehad zoals jij het noemt maar voelde goed. Zelfvertrouwen en ontspanning zijn essentieel. Je kan het!!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp '3e bevalling' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan