Inleiden - Zwangerschapsforum

Mamainjanuari (Gast) - schreef op 12-01 om 15:26
Hallo allemaal,
Wij hebben te horen gekregen dat ons kindje steeds minder aan het groeien is. Ze is nu met 37+6 weken 2300 gram geschat. Zit nu op de p6 lijn (6 procent van alle baby's zijn kleiner en 94% is groter)
Vanwege mijn bekkeninstabiliteit en Dus het feit dat onze dochter zo klein is, wil ik graag dat ze zo snel mogelijk komt en heb ik gevraagd om een inleiding, ze is in de afgelopen 3.5 week maar 300 gram aangekomen.
Natuurlijk willen ze liever dat de bevalling uit zichzelf op gang komt, dus heeft de gynaecoloog gekeken of ze me al kon strippen. Mijn baarmoedermond v was nog wel al verweekt maar nog niet verstreken en dus ook nog geen ontsluiting.
Ze hebben nu besloten om in de gaten te blijven houden of ze me kunnen strippen en me anders met 39 weken (over 8 dagen) in te leiden.
Iemand ervaring met een inleiding, waarbij de bmm dus wel verweekt is, nog niet verstreken en nog geenontsluiting? Wat doen ze dan in die situatie en hoe lang duurde het bij jullie?
3 antwoorden en 4425254x bekeken
Mamainjanuari (Gast) - schreef op 12-01 om 16:29
Kan iemand mij aub helpen?
jo - schreef op 12-01 om 16:54
Ik ben ingeleid met 38 weken omdat ik pre eclampsie had.
Ik had 3cm ontsluiting dus ze hebben mijn vliezen gebroken.
Volgensmij plaatsen ze een een ballonkatheter als je nog geen ontsluiting hebt.

Suuske - schreef op 12-01 om 17:11
Ik ben met 41+6 ingeleid met een half verstreken bmh en geen ontsluiting. Bij mij hebben ze eerst een ballonnetje geplaatst, die heeft er 24 uur ingezeten (deed geen pijn), maar deed bij mij helaas te weinig. Daarna nog 2x gel op mijn bmm om het wat sneller te laten gaan. Het verschilt per ziekenhuis wat ze gebruiken om ontsluiting te krijgen, dus zou het gewoon even navragen!
Succes alvast en hopelijk valt het gewicht van je kindje mee!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Inleiden' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan