Ontlasting na keizersnede - Zwangerschapsforum

BabyBoo - schreef op 11-01 om 09:21
Goede morgen,
Ik ben ongeveer 6 weken geleden bevallen dmv een keizersnede. Voordat ik zwanger was heb ik altijd een prima darmflora gehad. Had een goede stoelgang en iedere dag ontlasting.
Nu 6 weken na de keizersnede heb ik wel ontlasting, maar nog maar 1 keer in de paar dagen. Zijn er meer mensen na een keizersnede die hier ervaringen mee hebben? Is dit normaal of was bij jullie de stoelgang na een aantal weken weer gewoon als normaal?
3 antwoorden en 20960995x bekeken
An1990 (Gast) - schreef op 11-01 om 10:40
Ik had de dag na keizersnede al direct gewoon gegeten (eigenlijk moet je dan langzaam opbouwen maar ik had zooooveel honger haha) en 3 dagen na keizersnede was mijn stoelgang alweer normaal! 
S (Gast) - schreef op 15-01 om 15:45
Bij mij was ie na ca een half jaar weerg normaal, had inderdaad ff tijd nodig 
Orchidea - schreef op 16-01 om 15:54
Bij mij had het ook wel even tijd nodig, dus wees gerust!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ontlasting na keizersnede' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan