Pittige bevalling gehad - Zwangerschapsforum

Was de geboorte van jouw kind heftig?
Duurde het lang of stopten de weeën en kreeg je weeën opwekkers die vaak hele heftige nare ervaring geven aan de moeder
Kreeg je een spoedkeizersnede?
Met de vaciumm of tang geboren?
Uitgescheurd?
Of stuit of sterrenkijker bevalling gehad?
Te vroeg geboren?
te licht van gewicht?
Beademd?
In couveuse na geboorte?
De omstandigheden van een geboorte en bevalling doen heel veel met de ouders maar ook met de baby zelf! had jij veel pijn? Dan had je baby dat ook! En die heftige omstandigheden zijn traumatisch voor een baby net als waarschijnlijk voor jou zijn geweest als moeder. Het is echt belangrijk om te weten hoe je kindje het heeft beleeft zodat je precies weet wat je kind nodig heeft. Dit voorkomt gedragsproblemen op latere leeftijd en voorkomt: driftbuien bij dreunmessen, eetproblemen, slaapproblemen, leer-spraak en achterstand problemen, concentratie problemen bij je baby. Het is wetenschappelijk! Via 1 sessie kom je achter het startverhaal van je kindje en heb je levenslang plezier ervan zodat je kind happy opgroeit onder begeleiding van jou als geweldige ouder!
Meer weten? Meld je aan voor de nieuwsbrief of contacteer mij:
Lees ook het artikel: huilbaby's hongerige bay's op dit forum onder: baby's/opvoeding waar je meer uitgebreide informatie vind. 
Kijk dan op mijn website en meld je aan voor de nieuwsbrief, ik stuur geregeld meer informatie en tips in de nieuwsbrief! Www.coachinghetgoudenhart.
Gratis kennismakingsgesprek kan je inplannen door mij te appen, bellen of mailen.
0657250929 of romelia@coachinghetgoudenhart.nl
 
Lieve Groetjes,
 
Romelia Simon
Coach bij Coaching Het gouden Hart, Verheldert Gedrag.
3 antwoorden en 18356286x bekeken
Susanna - schreef op 16-08 om 17:03
En die heftige omstandigheden zijn traumatisch voor een baby net als waarschijnlijk voor jou zijn geweest als moeder.  Dit voorkomt gedragsproblemen op latere leeftijd en voorkomt: driftbuien bij dreunmessen, eetproblemen, slaapproblemen, leer-spraak en achterstand problemen, concentratie problemen bij je baby.  
Ook hier ben ik het niet mee eens de bevalling van mijn zoontje was traumatisch omdat de ruggenprik tijdens de keizersnede niet werkte en ik dus met spoed onder algehele narcose moest. Maar ook hier is hij alles behalve het bovenstaande...
Hoi Ananasje,
Ook hier een logische reactie van jou! Ik beschrijf het hier algemeen. Hier is mijn boodschap om aan te geven dat als ouders de bevalling heftig of zelfs traumatische hebben ervaren dat het ook voor je kindje was. Er zijn 37 patronen daar zit een ruggenprik ook tussen. 
Alles wat de moeder voelt, voelt het kind ook. In ieder geval was het zo te lezen heel heftig voor jou! 

Lieve groetjes Romelia. 
Susanna - schreef op 16-08 om 18:21
Het was indd zeer traumatisch maar ik zie niet dat mijn zoontje er wat aan heeft overgehouden 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Pittige bevalling gehad' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan