Wat voelde jij na je eisprong waardoor je dacht...het is misschien raak! - Zwangerschapsforum

Diyaa - schreef op 27-10 om 22:22
Dus wat voelde je na je eisprong voor een dingetjes/symptomen/klachten waardoor je ging denken dat het misschien wel eens raak kon zijn.


Dus dan heb ik het over de tijd van eisprong tot de positieve test.
23 antwoorden en 38690825x bekeken
jessie95 - schreef op 27-10 om 23:25
Geen honger meer haha verder nergens last van
Annemie - schreef op 29-10 om 09:52
pijnlijke gespannen borsten, opgeblazen gevoel, en vooral veel witverlies
Beertje - schreef op 29-10 om 10:05
Vlak na de eisprong niks, wel de eerste dagen vlak voor de NOD opgezette aderen, blijer, ik wist het op de een of andere manier gewoon.
Nannie ❤ - schreef op 29-10 om 15:30
Ik volg even mee. :-)

Zijn er ook dames die de innesteling gevoeld denken te hebben en op hoeveel dpo was dit?
Suuske - schreef op 29-10 om 16:03
Ik voelde helemaal niets! Vond mijn lichaam zelfs verrassend rustig  Had op 10 dpo licht bloedverlies, tot 16 dpo, dus dacht zelfs dat dat mijn ms was! Achteraf gezien was dat dus waarschijnlijk de innesteling. Het is dat mijn vriend daarna zei "test nou maar voor de zekerheid"  Na de positieve test kreeg ik ontzettend last van mijn tepels, die waren echt zoooo pijnlijk! Helaas heb ik met 6,5 week een mk gehad.
Nannie ❤ - schreef op 29-10 om 16:08
Ja je kunt veel voelen he... Kan het van mijn dochter niet meer zo herinneren, is te lang geleden en was er toen ook wat minder mee bezig. Dit jr al 4 x "zwanger" geweest, maar helaas geen plakker :-(

Dus kan wel een lijstje symptomen neerzetten vanuit mijn ervaring, maar hoor liever de symptomen waarbij het ook is blijven zitten.
kruimel - schreef op 29-10 om 16:18
Bewust voelde ik niets, was er juist van overtuigd dat het niets werd.
Achteraf betekende de buikpijn (3/4 dagen voor NOD) dus toch dat ik zwanger was + een scherpe steek (+/- 7 dagen voor NOD) wat ik denk dat de innesteling is geweest.

De maanden dat ik vanalles voelde en zag aan mijn lijf was ik niet zwanger.
Mijn advies is dus: kijk niet naar kwaaltjes, die kunnen namelijk ook tussen je oren zitten.
jessie95 - schreef op 29-10 om 17:17
Dat had ik dus ook kruimel elke maand allerlei kwaaltjes en toen ik dus echt zwamger was alleen geen eetlust maar dacht dat het de zenuwen voor de vakantie waren haha ging na Afrika de dag dat ik ongesteld moest worden hele erge klote vakantie gehad omdat ik niks luste terwijl ik normaal alles eet haha
Beertje - schreef op 29-10 om 18:32
De maanden dat ik niet zwanger was dacht ik van alles te voelen, net als de andere meiden hier boven. De maanden dat ik wel zwanger was wist ik het gewoon, wat ik al eerder schreef. Ook al liepen er 3 niet goed af, wat ik achteraf ook aanvoelde. Toen het wel goed zat ben ik geen moment bang geweest of twijfel gehad.

Van de oudste 2 weet ik het ook niet meer, is 11 en 10 jaar terug.
madelene - schreef op 29-10 om 19:01
Ik voelde deze keer niets 
Ik had juist zoiets van ik ben vast niet zwanger want ik voel niks anders of symptomen in die richting.
Maar toen ik op dag 32 zat van m cyclus en nog geen spoor van mijn menstruatie te bekennen was . deed ik een test . ik was namelijk al 4 dagen over tijd en gelijk na 1 minuut positieve uitslag
Dus juist toen ik Niks merkte aan mijn lichaam die ronde was ik dus zwanger ..
Nu hadden we wel geoefend vanaf dag 9 tot aan dag 19 om de dag tot mijn volgende menstruatie .die dus uibleef.
En met succes dus
Maar bij mijn tweede dochtertje metkte ik echt al vier dagen voor ik over tijd was dat ik zwanger was ze liet het mij gewoon heel vroeg weten
Ik had eigenlijk geen test nodig.
Ik had extreem snel weer honger en gauw weee leeg gevoel meteen na het eten van iets.
Licht duizelig.
Dus ja bij haar was het geen verassing dat de test positieve uitslag gaf.
Maar bij deze niets gemerkt heel anders dus.
Groetjes Madelene
Nannie ❤ - schreef op 29-10 om 19:06
Ik heb alle keren behoorlijk wat symptomen gehad, maar die zelfde symptomen zouden evengoed bij een ovulatie tot menstruatie kunnen passen. Maar nu reageert mijn lichaam ook al wel erg snel op veranderingen, dus dat zo ook echt per persoon verschillen. 

Heb nu ook meerdere symptomen, maar moet nog een weekje wachten tot mijn nod. We zullen zien :-)
Beertje - schreef op 29-10 om 19:12
Pien, zwangerschap en menstruatie symptomen lijken heel veel op elkaar. Ze kunnen bij alle 2 horen. Heel irritant.

Nog een weekje spannend! Wat voor symptomen heb jij? Ik vertrouwde op mijn aderen. Die waren niet voller als ik ongesteld werd.
Nannie ❤ - schreef op 29-10 om 19:22
Ja ik weet het.

Die aderen heb ik nu ook. Erg gevoelige borsten en tepels, soms steekjes en korte krampjes, moe, maagzuur, intensieve dromen, opgezette buik. 

Een aardig rijtje dus plus nog wat kleine dingetjes, maar ik klam mijzelf daar niet aan vast hoor, al zegt iets in mij dat het weleens raak kan zijn, maar durf het tegelijkertijd niet te denken, want heb bijna iedere mnd wel wat. Nu is het bij mij dit jaar natuurlijk al een golf van hormonen die af en aan gaan, dus mijn lijf gaat wat dat aan gaat ook alle kanten op.
Beertje - schreef op 29-10 om 19:42
Moeilijk he? Hoop zo op eindelijk een plakkerd voor jullie. Ben benieuwd of je gevoel gelijk gaat krijgen.
Nannie ❤ - schreef op 29-10 om 19:52
Dankjewel! Ja daar ben ik ook benieuwd naar! :-)
Soraya - schreef op 08-11 om 18:55
Hoi, 
Ik weet niet of dit onderwerp nog bekeken word, maar na wat comments te hebben gelezen kreeg ik wat vragen. 
Ik ben een aantal weken geopereerd aan endometriose en hebben ze een aantal plekjes weg gehaald. Ook hebben ze de eileiders gecheckt op doorgankelijkheid. Dit was helemaal goed, dus vroegen we ons af waarom het zo lang op zich liet wachten? 1.5 jaar zijn we al bezig dus we begonnen aardig ongeduldig te worden. Ik zit nu in de ronde na de operatie, en ik merk verschillende kwaaltjes waar ik wel eens eerder last van heb gehad. Maar toch voelt het anders. 2/3 dagen na mijn eisprong kreeg ik een lading "steken" in mn buik en voelde het erg onrustig. Nu 7 dagen voor mijn nod meer last van hoofdpijn, maagzuur, adertjes op de borsten, vaag gevoel in mn buik en vlagen van misselijkheid. Ik hoop zo dat het dit keer raak is, mentaal is het zo moeilijk vol te houden.. ik wil eigenlijk niet gaan testen tot de dag van mijn nod. Ik wil aan jullie vragen, of er hier vrouwen zijn die ook die "steken" hadden na de eisprong en wat voor klachten erna volgde?
Nannie ❤ - schreef op 08-11 om 19:12
Ik heb ook steken gehad na de eisprong wanneer later ook bleek dat ik zwanger was. Maar ook wanneer ik uiteindelijk toch ongesteld werd.... Ik ben er van overtuigd dat, en dat is gewoon een feit trouwens, dat er vaak wel een bevruchting plaatsvindt, maar deze helaas toch wordt afgestoten. Dus we zullen ons vaker zwanger voelen met voor de één een positieve test en voor de ander helaas een menstruatie of een hele vroege mk.
jessie95 - schreef op 08-11 om 19:18
Ja pien dat heb ik ook gelezen daf je heel vaak bevrucht word maar dat het voor je menstruatie alweer afgebroken word.

Je weet pas of je zwanger bent als je een paar dagen na je NOD positief test en dan nog niet eens pas bij de echo weet je het 100000% zeker,

Heb me eigen gek getest pff en toen ik me. Ie zwamger voelde was het oppeens raak haha
Nannie ❤ - schreef op 08-11 om 19:25
Ik heb dit jaar al meerdere mk's gehad, waarvan twee ook echt bij de vk geweest. Heb nóóit een vruchtje gezien helaas en toch is het dan al zo heftig wat bloedverlies en symptomen betreft. Dus inderdaad, bij de echo is het pas zeker of er ook iets levensvatbaar in je groeit.
Soraya - schreef op 08-11 om 19:33
Thnx Pien voor de reactie. 

Dat zou best wel kunnen kloppen, aantal maanden geleden had ik ook die felle steken en was 2 dagen overtijd. Helaas kwam toen een vloedgolf aan (menstruatie) en twijfelde ik echt of het een mk was. Ik denk dat het afwachten is, en hopen dat ik over een week goed nieuws heb btw, ik zag later een forum hier op brabbels voor vrouwen met een zwangerschapswens, mijn excuses dat ik in de zwangere forum mijn verhaal heb verteld.
Soraya - schreef op 08-11 om 19:41
Jaa jessie, ik ga gewoon mijn nod afwachten en als ik na 2 dagen nog geen menstruatie heb DAN ga ik testen haha. Ik testte mijzelf ook in de rondte werd er soms zo gek van! Dat lijkt me echt heftig pien als je beseft dat het meerdere keren verkeerd is gegaan. Daarom ben ik wel heel voorzichtig met het blij zijn als ik toch zwanger ben, want zoals jullie zeggen bij de vk weet je pas echt dat het er zit en hopelijk ook blijft zitten.. ben al zo'n apart figuur wat mis kan gaan dat gaat ook vaak mis helaas.
Nannie ❤ - schreef op 08-11 om 20:05
Nou als je een positieve test hebt en geen bloedverlies, dan zou ik gewoon blij zijn hoor, vind ik ook wel belangrijk dat je gewoon geniet al weet je het dan nog niet 100% zeker of alles goed zit.

Ik heb een dochter van 8 en ik kan je vertellen, je zorgen beginnen bij een positieve test en gaan nooit meer weg haha
Soraya - schreef op 08-11 om 21:30
Ja dat is ook zo pien, ik zal denk ik wel wat traantjes laten van geluk en niet alleen ik hoor haha.. 
Dat zei mijn moeder ook altijd, kleine kindjes kleine zorgen grote kindjes grote zorgen..

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wat voelde jij na je eisprong waardoor je dacht...het is misschien raak!' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan