zwanger van voorvocht?? - Zwangerschapsforum

mariekexx - schreef op 08-01 om 18:48
Hallo,

Vorige week was mijn vriend de hele week bij mij, en we hebben elke dag zeker 1 keer seks gehad. We deden het onveilig, maar hij is niet klaargekomen.
Alleen ik ben er net achter gekomen dat ik die week mijn eisprong heb gehad. Dus ik heb onveilige seks gehad in mijn vruchtbare dagen. Er is geen sperma in mij gekomen maar wel voorvocht. Is er een kans dat ik nu zwanger ben?
Ik heb al op internet gezocht maar daar staat overal wat anders dus daar snap ik niks meer van.
Ik ben 16 jaar dus maak me best zorgen.

324 antwoorden en 38052884x bekeken
Beertje86 - schreef op 08-01 om 19:03
In voorvocht kan sperma zitten, dan kan je dus zwanger worden.
mariekexx - schreef op 08-01 om 19:04
Kan dat ook als hij helemaal niet is klaargekomen die week?
Beertje86 - schreef op 08-01 om 19:18
Ja het woord zegt het al, voorvocht dat komt voor dat de man klaarkomt. Zodra hij opgewonden word komt dat meestal er al uit.
nicole 1979 - schreef op 08-01 om 21:16
ben je niet aan de pil dan?
dat is niet echt verstandig meis.
succes
mariekexx - schreef op 08-01 om 21:46
Ik ben idd niet aan de pil. Weet dat het waarschijnlijk nergens op slaat, maar ik ben bang dat ik door de pil nooit meer vruchtbaar word als ik wel ooit kinderen wil. Vandaar.
mama250 - schreef op 08-01 om 22:05
Aii niet heel verstandig!!
Als je geen zw wens hebt vrij dan veilig of doe het niet!
nicole 1979 - schreef op 08-01 om 22:21
Meissie heb jaren de pil geslikt en ook tussen de zwangerschappen door. Ben nu zwanger van de derde.  Maar je zou ook een spiraal oid kunnen doen. Ik hoop dat je niet zwanger bent meis en ga je niet bemoederen maar als een soort vriendin zeggen.  Ga naar je huisarts en praten. . Dan word het vrijen met je vriendje ook veel leuker!  Zonder steeds bang te zijn zwanger te zijn meis. 
Je hebt nog een toekomst op te bouwen gabdasr verstandig mee om! Want als je oud genoeg bent voor sex ben je ook wijs genoeg om daar verstandig mee om te gaan. 
Succes en knufffffff
mariekexx - schreef op 09-01 om 05:28
Tja, klopt wel ja, ik zal erover nadenken.
Bedankt!
Vivian - schreef op 09-01 om 08:27
Marieke, niet nadenken maar doen! Het zijn allemaal goede tips en als jij d'r pil slikt heeft dat straks echt geen invloed op vruchtbaarheid. Dan kun je beter voorzichtig zijn met drank, drugs, roken en gewicht!

Wat al gezegd is; gebruik de pil of een condoom. De sex wordt er dan voor jullie beide ook veel leuker door, kan mij niet voorstellen dat je een week lang sex hebt en jullie het dan nooit zouden willen afmaken. Dat gaat natuurlijk een keer mis omdat jij of hij niet op tijd stopt en dan heb je helemaal een groot risico genomen. Van voorvocht kun je zwanger raken, maar als het mis gaat zonder condoom of pil...

Laat je weten wat je doet? En hopelijk praat je er over, goed dat je hier komt! Maar ook je moeder kan natuurlijk helpen!
mariekexx - schreef op 09-01 om 09:27
Oke, bedankt voor je reactie ik zal dan toch maar eens een afspraak maken bij de huisarts voor de pil.
Ik zat nog eens na te denken, en ik herinner me dat ik tijdens mijn eisprong bijna geen afscheiding heb gehad. Alleen 1 keer een heel klein beetje, terwijl ik normaal heel veel slijmerige (sorry) afscheiding heb tijdens mijn ovulatie.
Kan dit een teken van zwangerschap zijn of heeft dat er niks mee te maken?
Heeft iemand dit ook gehad?
mariekexx - schreef op 09-01 om 11:00
Ja die afscheiding heb ik dus altijd rond mijn eisprong, maar dit keer bijna niks. Ja ik heb een regelmatige cyclus en ik had rond 2 januari mijn eisprong. Dat herken ik altijd aan die slijmerige afscheiding, en dat was dit keer dus bijna niks. Mijn eisprong is altijd precies 2 weken voor mijn menstruatie dus daarom weet ik dat ik hem vorige week heb gehad.
Ik kan vanaf 17 januari testen, maar ik denk dat ik dinsdag een vroege zwangerschapstest ga doen.
Vivian - schreef op 09-01 om 15:58
Zal wel meevallen! Dikke knuffel!
mariekexx - schreef op 09-01 om 16:06
Ik hoop het! Dank je wel
nicole 1979 - schreef op 09-01 om 19:21
Fijn te lezen dat je er wat mee gaat doen meis. Heel verstandig! 
En maak je niet teveel zorgen zal vast goed komen.
Geniet van je vriend
mariekexx - schreef op 10-01 om 15:05
Dankjewel!
Vivian - schreef op 10-01 om 15:27
Hoe voel je je Marieke?
Miss Butterfly - schreef op 10-01 om 22:13
Marieke: een vroege zwangerschapstest kan maar je bent nooit zeker van de uitslag. Positief (dus zwanger) is normaal altijd juist maar negatief kan verkeerd zijn zeker als je heel vroeg test. Je kan de huisarts ook vragen voor een bloedtest die is zeker juist.
mariekexx - schreef op 10-01 om 22:17
Miss butterfly,
en als die vroege test positief is kan je er wel vanuit gaan dat je zwanger bent?
Want ik wil echt niet nog een week wachten en ik doe dan voor de zekerheid wel nog een normale test als ik niet ongesteld word.
Beertje86 - schreef op 11-01 om 16:12
Meid als je voor een vroege test gaat niet die van predictor doen. Die geven heel vaak vals positief aan. Je kan het beste echt even afwachten. Als je nu po test betekend dat nog niet het goed gaat. Heel vaak gaat het nog mis voor je ongesteld word. Dan merk je er dus niks van.

Je kan nu van alles voelen alleen om dat je er mee bezig bent.

Als je echt niet kan wachten tot je ongesteld moet worden raad ik je aan om max 4 dagen voor je verwachten ongesteldheid te testen. Je kan dan het beste de testen van de action kopen, 2 voor 1,49. Of de kruitvat testen 2 voor 5 euro. Die testen vrij vroeg positief mocht je zwanger zijn. Ze zijn erg betrouwbaar.
mariekexx - schreef op 11-01 om 17:43
Oke, bedankt. Ik heb vandaag een test gehaald bij de kruidvat, een extra vroege, 2 voor €9.65. Morgen ochtend ga ik er een doen. Dat is dus 4 dagen van tevoren want ik moet als het goed is zaterdag ongesteld worden.
Beertje86 - schreef op 11-01 om 18:18
Laat je het even weten?

Aanrader plas in een bakje en hou de stick daar in. Lees de bijsluiter goed. Over de stick heen plassen werkt meestal niet.
mariekexx - schreef op 11-01 om 19:43
Ja ik zal het laten weten, bedankt voor de tip!
Ster - schreef op 11-01 om 20:53
Succes meid alle tips heb je al zo'n beetje gehad. Dus kan je alleen succes wensen
Ster - schreef op 11-01 om 20:53
Succes meid alle tips heb je al zo'n beetje gehad. Dus kan je alleen succes wensen
madelene - schreef op 11-01 om 21:30
Ik heb ook nooit de pil geslikt ook bang voor om mijn natuurlijke cyclus daarmee in de war te brengen . en omdat je ook zoveel andere hormonen binnen krijgt .
Maar ik vind ook wel dat een jonge ook mag nadenken als hij zo graag wilt vrijen . dan mag bij ook zelf er iets aan doen zoals condoom gebruiken. Ik vind het zonde dat een meisje daar altijd aan moet denken .hun hoeven die hormonen allemaal niet te slikken   laat hem ook maar eens er aan denken
Heb het er eens met hem over zou ik zeggen.
mariekexx - schreef op 11-01 om 22:03
Dankjewel Ster Nynke!

Madelene, we gebruiken meestal ook gewoon een condoom, maar ze waren op en we dachten dat als hij niet klaar zou komen ik niet zwanger kan raken. Maar ik was dus in mijn vruchtbare periode dus ben toch gaan twijfelen....

Nicole, ik ben nog niet naar de huisarts geweest, ben net naar een andere stad verhuist dus moet eerst nog een nieuwe huisarts vinden.
Mijn moeder heb ik niks verteld, dat zal ik pas vertellen als ik echt zwanger zou zijn.
Mijn vriend snapt mij wel, maar hij denkt dat je niet zwanger kunt raken van voorvocht, dat het echt een hele kleine kans is en dat het nog nooit iemand is overkomen.

Ster - schreef op 12-01 om 00:03
Hé marieke, zeg maar tegen je vriend dat ik niet graag de mensen die ontstaan zijn uit alleen voor vocht de kost wil geven dat zijn er echt heeel veel. Het is een veel voorkomend misverstand onder jonge mensen.voor het zingen de kerk uit noemen ze het ook wel ik wil je toch nog wel een tip mee geven. Mocht je zwanger zijn en mocht je/jullie het kind willen houden zorg voor genoeg mensen die je willen helpen. Dat is niet omdat je jong bent maar iedere verse ouder heeft en ook niet verse ouder heeft af en toe mensen nodig die ze bijstaan. En daar hoeft niemand zich voor te schamen dat is nu eenmaal zo. Ja, ik loop graag op de zaken vooruit.

Nicole, Wat die voorbehoedsmiddelen beteft geen van de middelen werken honderd procent. Zelfs sterilisatie niet. Beetje raar om ze allemaal tegelijk te willen gebruiken. had jij een spiraaltje of de pil en gebruikte je daarnaast een condoom? Wat de pil betreeft ze heeft gelijk het is troep en ja je word er minder vruchtbaar door. Waar denk je anders al die vrouwen in eens vandaan komen met vruchtbaarheidsproblemen. Die komen niet uit de lucht vallen. Ze is een slime meid en mocht ze zwanger zijn dan komt dat ook wel goed. Ik heb daar alle vertrouwe in. 16 is geen rare leeftijd voor sex.

Vivian - schreef op 12-01 om 08:00
Dat is zo Ster, maar als je iets gaat doen mort je weten hoe het werkt en wat de risico's zijn. Zo slim dan nog net niet...
Ster - schreef op 12-01 om 08:49
Ach ja iedereen maakt fouten dat moet ook anders leer je niets. Heb je zelf ook niet wel eens iets zo ontzettend stoms gedaan dat je dacht oooh wat heb ik nu weer gedaan wat dom! Dat had ik toch moeten weten?! Maar je moet verder en je zou het niet nog een keer doen. zij zal dit niet nog eens doen. Tegenwoordig worden fouten zo hard afgestraft als of je ze niet mag maken maar we groeien juist door de fouten die we maken en niet door alleen door alles wat we al goed doen.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'zwanger van voorvocht??' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan