als zwanger worden je droom is - Zwangerschapsforum

Mama van - schreef op 01-05 om 10:53
Misschien kun je beter nu al opzoek gaan naar een eigen huisje 
Tegenwoordig vind je niet zo snel 123 een goedkoop huisje 
Sta je al ingeschreven bij de woningbouw?
67 antwoorden en 37000374x bekeken
Ment to be a mom - schreef op 01-05 om 11:08
hooi ja we staan al samen ingeschreven hoor hiui dat hebben we wel al gedaan en we zijn hard opzoek maar dat kost wel een beetje veel geld maar we zijn al opzoek dat zeker we willen waarscheinelijk gaan voor een koopwoning
Mama van - schreef op 01-05 om 11:34
Bij een koopwoning moet je volgens mij allebei een vast contract hebben en met 19 en 21 jaar zal de hypotheek niet echt hoog zijn denk ik...
Het mooiste zou natuurlijk Zijn eerst een huisje en dan een baby
Ik was zelf heel jong moeder van een tweeling het is echt fijn om je eigen plekje te hebben waar je jezelf terug kan draaien..
Ment to be a mom - schreef op 01-05 om 11:58
jaa klopt zo denken wij  dat ook hoor maarja we willen ook graag een kindje voor ons zelfs en anders huren we gewoon huis wat ook vrij prijzig is maar dat we aan ons toekomst werken dat zeker meschien een vraagje ik heb nu al de hele dag een zuurderige opgezette buik en heel veel witte slijm achtige verlies en me zuur graad is heel hoog enige idee of dit normaal is ? 

want nergens op google vind ik wat want iedereen zeg wat anders ik ga me niet helemaal ophangen aan al die symptomen hoor maar vroeg me het gewoon even af herken je dit meschien ? 

liefs
Mama van - schreef op 01-05 om 11:58
Zo te lezen zo je nog op school?
En wat doet je vriend werkt hij 5 dagen per week? 
Of zit hij ook nog op school?
Ment to be a mom - schreef op 01-05 om 12:08
nee mij vriend werkt 5 dagen in de week en hoopt binnen zijn werk een hogere functie te krijgen hij verkoop medewerker en ik ga nog naar school ja 

ik ben alleen heel even door de war ik heb me laaste periodes niet goed bij gehouden en zie nu dat ik 31 maart ongi ben geworden al een lange tijd terug 
toen 16 april weer maar waar ik nu achter kom is dat dit helemaal niet kan want tussen 31 maart en 16 april zit precies 2 weken op mijn kalender  volgens die berekening zou ik nu al overtijd zijn aangezien ik 28 april ongi zou moeten worden ? dus ik weet niet zo goed wat ik moet denken uw meschien ern idee
kruimel - schreef op 01-05 om 12:09
Sorry ment to be a mom, ik kom toch een beetje terug op mijn eerdere berichtje; leeftijd zegt niets over moeder worden, maar persoonlijk vind ik wel dat je er op alle vlakken 'klaar' voor moet zijn. Een huisje, voldoende inkomen en een stabiele relatie.
Ik zou dus eerst zorgen dat je samen woont voordat je aan kindjes 'begint'.
Die relatie en de wens kan er wel zijn maar dat is niet het enige.
En tuurlijk, iemand die, al dan niet perongeluk, zwanger raakt als ie nog thuis woont komt er ook wel maar wil je daar echt bewust voor kiezen?

Ik veroordeel niemand natuurlijk, ieder doet het op haar eigen manier maar onderschat het niet.
Mama van - schreef op 01-05 om 12:26
Dat bedoel ik kruimel..

Een eigen huisje is het basis voor een baby

En tegenwoordig vind je niet zo snel een betaalbare  huurwoning en voor een koopwoning moet je allebei een vast contract hebben qua werk.. met 1 inkomen van een 21 jarige kun je niet op jezelf mee wonen.. 
Je kunt natuurlijk wel heeel erg graag een baby willen en het kan dan wel je grootste droom zijn maar het is ook fijn als je er Finiceel goed voor sta babyvoeding , pampers , doekjes , zalfjes , zeepjes,  kleertjes , meubeltjes , er komt echt zoveel bij kijken 

Ik zeg het je niet om je te pesten maar omdat ik zelf een jonge moeder was van net 20 jaar met 2 pasgeboren baby's
Mama van - schreef op 01-05 om 15:59
Ik stuur het je niet om te pesten , ik was zelf een jonge moeder van net 20 jaar met 2 baby's  (tweeling ) ik stond er vanaf de geboorte helemaal alleen voor! 
Ik weet precies wat je Door maak je wilt natuurlijk een baby, maar je kunt beter eerst een basis hebben een huisje een baby kost echt heeel veel geld..
Je bent nog jong ik zou eerst lekker opzoek gaan naar een eigen huisje en dan lekker sparen zodat je lekker kunt shoppen xx 
Ment to be a mom - schreef op 01-05 om 16:24
hooi mama van 

ik begrijp je wel je wil verkomen waar ij ook hen gestaan dat snap ik wel je hoort ook heel veel verhalen van tienermoeders en die ken ik ook alleen ik en mij vriend hebben het toch echt besloten en hoe gek het ook klinkt het gaat ons ongetwijfeld lukken zelf heb ik enorm veel ervaring met kinderen en geduld en liefde en ben ik.me bewust van de koste die iedere maand en wekelijks terug komen maar de koste moet niet een probleem als wij zelf het geld niet hadden zouden wij er niet aan beginnen ik weet wat ik dit kindje te bieden heb een hele lieve vader moeder en familie van beide kanten en een goeie eerste start ik zou mij beslissing niet hebben genomen als ik niet had wat ik nu heb en ik snap uw antwoord maar dat is niet zoals het bij ons gaat en wij er echt klaar voor zijn ook gaan we sparen voor dat de baby komt en een baby hoeft in de koste niet altijd duur te zijn als je het maar slim besteed 

liefs
Mama van - schreef op 01-05 om 17:01
Ehm dus jij woon thuis bij je ouders en je vriend woont ook thuis?
En jullie zijn ieder dag bij elkaar en wat vinden je ouders en schoonouders ervan? Dat ze opa en oma worden?
Mama van - schreef op 01-05 om 17:05
Mij maakt het niet uit...maar een eigen huisje is wel de basis en stabiliteit voor een kindje 
En tuurlijk kun je het zo duur of goedkoop maken qua baby spullen , baby kamer is zo gekocht daar gaat het ook helemaal niet om..
Ment to be a mom - schreef op 01-05 om 17:36
hooi mama van wij hebben schoon ouders nog niks vertelt aangezien we eerst willen kijken of kindje krijgen lukt maar omdat wij wel hun mening weten zal het vast goed komen nee mij vriend en ik zijn niet iedere dag samen omdat hij 5 dagen werkt zijn ouders zijn gescheiden maar ze hebben goed contact hij woont bij ze vader ik woon zelf nog thuis ik hoop dat je me niet oordeel op de keuze die wij willen maken maar positief met ons wil.mee denken aangezien wij denken dat het ons wel lukken !
Mommy017 - schreef op 01-05 om 18:06
Hey Ment to be a mom,

Ik ben zelf 22 en nog steeds vind ik mijzelf vrij jong dus misschien vind je dat ik onzin praat maar ik vind wel dat mama van en kruimel gelijk hebben. 

Een baby krijgen is heerlijk en ik denk dat moeder worden ook het mooiste is wat er is. Alleen zou ik echt eerst een huisje zoeken, lekker een plekje voor jezelf en je vriend en straks de baby. Maar het is toch een leuker om al een babykamers te hebben en je eigen kamer, je eigen keuken en eigen woonkamer.. Niemand die je zegt wat je moet doen, en als je lekker rust wil heb je dat ook. 

Ik zeg niet dat het niet moet doen, maar eerst even goed nadenken wat je aan het doen bent op het moment. Of het wel goed is voor de baby later, want ik denk dat jij natuurlijk ook het beste, het mooiste en het lekkerste aan je baby wil geven. 

Ik hoop echt heel erg dat je zwanger bent, maar als je het niet bent zou ik nog eventjes wachten, je wordt zeker een hele goeie moeder later!! 

Groetjes
Ment to be a mom - schreef op 01-05 om 18:20
hooi mama 017 ontzettend bedankt voor je reacties ik snap jullie allemaal hoor en ik neem advies zeker mee ! wij willen binnen het jaar na dat onze kleine is geboren een eigen appartementje regelen ik snap wat jullie bedoelen maar aan de andere kant zeiden we ook dat we konden begingen met een iets goedkoper arpartementje voor dat de kleine komt dus toch ons eigen plekje (:
Mama van - schreef op 01-05 om 19:16
Je moet het natuurlijk allemaal zelf weten maar ik zal eerst lekker gaan samenwonen kijken of het klikt pas als je samen woon weet je pas echt wat je aan elkaar hebt en je hebt lekker je eigen plekje wat Mommy017 zegt...ik zou er zelf niet aan moeten denken om met een baby bij mij ouders te zitten..en dan weer verhuizen met een baby
Nee dat is echt niet leuk hoor..heb het zelf allemaal meegemaakt ik was ook jong 19 jaar en Wilde ook heel erg graag jong moeder zijn...naïef natuurlijk 

Als ik het kon omdraaien had ik het zeker anders aangepakt..

Gelukkig heb ik nog een kans gekregen ben bijna 9 weken  trouwens niet de vader van de tweeling maar heb een nieuwe vriend..
Mommy017 - schreef op 01-05 om 19:38
Ik ben echt zo blij voor je dat je nu alweer 9 weken zwanger bent mama van.. (stiekem heel jaloers)

Maar Ment to be a mom, gewoon goed nadenken en lekker doen wat jij zelf fijn vindt. Ook zal ik even met je ouders praten er over als ik jou Was.. Zodat je zekerheid hebt dat ze het niet erg vinden dat je nog ren paar maanden met een baby en met je vriend in hun huis gaat wonen! Ik vind wel dat ze het recht hebben om e weten aangezien het hun huis is, snap je? 

Groetjes
Mama van - schreef op 01-05 om 19:58
Dankjewel Mommy017,  ik hoop ook voor jou dat je snel zwanger bent..ben je allang bezig?
Mommy017 - schreef op 01-05 om 20:18
Mama van, 

Nee sinds vorige maand eigenlijk, door de miskraam van vorig jaar zag ik het niet zo zitten. Maar nu lijkt het of ik niks anders wil. 
Mijn man is gelukkig heel geduldig met mij dus we hebben samen er over gesproken en we doen het nu rustig aan. We beginnen nu weer er over te praten en geen condooms te gebruiken. 

Dus hoop echt dat het dit keer allemaal goed gaat!
Mama van - schreef op 01-05 om 20:27
Oké ik hoop het ook voor jullie x

Wij hebben er ongeveer  3 jaar overgedaan! 
Vorige jaar ook een miskraam gehad..
Ben nog niet echt super blij ondanks de goede echo met kloppend hartje
Ment to be a mom - schreef op 01-05 om 20:46
hooi meiden nou wij gaan gewoon voor het beste uit en ik neem al jullie advies aan !
Mommy017 - schreef op 01-05 om 20:54
Mama van, ik snap het.. Na een miskraam ga je toch twijfelen of alles goed gaat, maar wees gerust ik geloof dat het bij jou perfect verloopt! Jij krijgt binnenkort een super gezond baby'tje!! 

Hey Ment to be a mom, Ben je nou zwanger of heb je nog niet getest? Je dacht toch dat je over tijd Was??
Ment to be a mom - schreef op 01-05 om 23:08
want de rede dat ik ook twijfel is omdat ik dacht al dat ik 2 dagen te laat was want ik moest het van donderdag tot donderdag worden dat is precies een maand maar ik werd het pas zaterdag 

dus 28 maart werd ik ongi en 2 weken later had ik een bloeding nu moet ik zeggen die bloeding was vrij licht wat ik me er van kan herineren en de 19de volgens vele kalenders zou ik een innesteling hebben gehad tussen de 16de en de 19de zit 3 dagen verschil maar en ik heb ook gelezen bij de een nestelt het eitje eerder dan bij de ander dus hoe dit kan gebeuren ik denk toch dat ik dan over tijd ben ? of moet ik de datum van 16 april aan houden ? maar de datums kloppen 2 weken na dat ik ongi ben geworden heb ik wel gebloed moet wel bekennen het was vele male lichter dan normaal zit zo erg in de twijfel en eigenlijk was het bloede ook veel korter en weet ik ook nog dat het kwam met kleine achtige menstruatie krampjes die ik nooit heb en het starte met bruin bloedverlies pff ik weet het echt niet meer !

iemand die kan helpen !
Mama van - schreef op 02-05 om 21:54
Dankjewel  Mommy017  
Mommy017 - schreef op 03-05 om 08:56
Hey Ment to be a mom, heb je nu wel al getest of niet?
Ment to be a mom - schreef op 03-05 om 09:34
hooi mommy 017 nee ik heb nog niet getest ik zit zo erg te twijfelen of ik niet al zwanger ben ! aangezien ik het heb berekend op verschillende sites dat 16 april me innesteling datum was is ! en op 16 april kreeg ik menstruatie achtige klachten maar bruin bloedverlies ik zocht er niks achter wel weet ik dat het veel minder was

als je 28 maart je periode hebt gehad dan kan je niet weer 16 april 14 dagen later ook weer je periode krijgen meiden ben ik niet overtijd !? heb dit trouwens nooit gehad jullie een idee moet ik testen of niet ?

liefs
Ment to be a mom - schreef op 03-05 om 18:43
hooi meiden ik wouw even graag goed nieuws delen ! ik heb zo juist vanmiddag roze bloedverlies gehad ! na het plassen tijdens het afvegen ik heb dit nooit gehad wel dat het ging met rood roze bruin maar nooit echt alleen roze toen ik het zag was ik zo blij want dit kan duiden op een innesteling en ook heb ik de hele dag hoofdpijn en zijn me darmen flink aan het rommelen !
Mama van - schreef op 04-05 om 12:22
Het kan nog 2 kanten op gaan
Een innesteling bloeding krijg je niet altijd als je zwanger bent..
Spannend
Mama van - schreef op 04-05 om 12:25
Wanneer ga je testen? 

Niet iedereen krijgt een innesteling bloeding als ze zwanger zijn..
Ment to be a mom - schreef op 04-05 om 18:22
hooi mama van klopt heb op het andere forum ook gereageerd daar staat alles uitgeschreven hihi ja ik heb nu weer 2 druppels bruin bloedverlies als dit me periode was dan had het veel meer moeten zijn en het bruine bloedverlies is vaak donkerder van klaar dus ik onderscheid het goed ook heb krampjes gehad vandaag en een druk gevoel op me buik 

we houden positieve moed maar me gevoel zeg het is raak !

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'als zwanger worden je droom is ' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan