Ervaring gevraagd een kindje icm studie / werk! - Zwangerschapsforum

Vera (Gast) - schreef op 08-08 om 14:20
Hoi allemaal!
Ik zou graag wat ervaringen van moeders willen horen! 
Ik wil heel graag een kindje, mijn vriend is nog niet helemaal on board omdat hij militair is en veel veel weg is (totaal ongeveer 5 maanden in een jaar maar tussendoor is hij natuurlijk wel veel thuis). Wij zijn beide 23 en zijn inmiddels 8 jaar samen en wonen nu 3 jaar samen.
Nu start ik komend jaar met een HBO deeltijd studie en een nieuwe baan. Het studeren zelf gaat mij erg makkelijk af.  Na een paar maandjes wordt beslist of ik een vast contract krijg dus deze periode wil ik nog wel even afwachten. 
Heeft er iemand ervaring met studie / werk en zwanger zijn / het moederschap?
Op mijn werk is het eventueel mogelijk om na mijn zwangerschap de ene week 3 dagen te werken en de andere week 4 dagen. De schooldag telt mee als een werkdag.
Ben heel benieuwd naar jullie ervaringen! Ik zal vast niet de enige werkende moeder worden. 
Iemand nog tips om mijn vriend on board te krijgen? 
3 antwoorden en 31882384x bekeken
Vera (Gast) - schreef op 09-08 om 14:58
Niemand?
Brennieama - schreef op 10-08 om 21:10
Ik zit dit jaar in mijn afstudeer jaar. Studeren ging mij ook erg goed af. Echter......... krijg ik sinds ik de kleine voel niks meer gedaan. Ik kan me gewoon niet concentreren. Een vriendin waarschuwde me er al voor. Ik weet nog dat ik dacht dat het hormonaal gezeur was. Hoe naief. 
Justme1990 - schreef op 12-08 om 13:27
Ik zat in mijn laatste jaar (dacht ik) toen ik zwanger werd van mijn eerste. Studeren kon ik ook altijd erg goed, maar toen de kleine er eenmaal was ging dat toch echt een stuk lastiger. Gebroken nachten, de hele dag met je kleintje bezig zijn, daarnaast ook nog werken gaat je niet in de koude kleren zitten. Je ben dan blij als je even op de bank kan gaan zitten en even niks hoeft te doen. Dan is studeren echt het laatste waar je aan denkt. Toen ik eindelijk weer een beetje een ritme had zat ik inmiddels in m'n 7e jaar en was mijn zoontje 1,5. Ik zeg niet dat t niet te doen is hoor, maar je moet t echt niet onderschatten!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ervaring gevraagd een kindje icm studie / werk!' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan