Zwanger ondanks map? - Zwangerschapsforum

Juffie92 - schreef op 24-09 om 19:33
Ik zit niet aan de pil en twee weken terug is ons condoom gescheurd. Echt helemaal stuk was ie. We 'deden het' ongeveer 2 dagen na mijn eisprong. Ochtend daarna gelijk morning after pil gehaald en ingenomen (na ong. 15 uur). Voelde me die dag helemaal niet lekker, krampen enzo. Dag erna bloeding gehad. Toen een dagje niet en toen weer bloed. Het was anders dan tijdens ongesteldheid.
Nu is het geval dat ik sinds een paar dagen weinig eetlust heb (niet misselijk, maar gewoon geen trek), erg moe ben en last van mood swings, snel verdrietig en een andere geur/afscheiding. 
Ik heb nog geen kindjes, dus weet niet of dit vroege zwangerschapssymptomen kunnen zijn... En vanaf wanneer ik een test kan doen. Kunnen jullie me helpen? Is iemand van jullie zwanger geraakt ondanks de map? En wie herkent de symptomen?
3 antwoorden en 31342639x bekeken
Merel - schreef op 25-09 om 06:28
Hoe weet je dat je twee dagen na je ei sex had? Voel je die zo goed of is dat meer een gok? Twee dagen erna zou je in theorie wel zwanger kunnen raken denk ik, maar die kans is wel heel klein omdat de zaadjes er ook nog flink wat uren over doen voor ze in positie zijn. Heb je de dagen voor je vermoedelijke eisprong ook last gehad van het condoom of misschien hebben jullie eerst wat dingen zonder gedaan?

Op zich wat je omschrijft kan wijzen op een zwangerschap. Maar je lichaam kan je ook in de maling nemen omdat je er nu bang voor bent! Wat voor afscheiding heb je dan nu? Voor mij was dat en duizeligheid wel een duidelijk signaal! Waarom doe je geen test? Had je direct kunnen kopen toen je de map kocht!
Puck - schreef op 25-09 om 09:29
i.p. leeft een eicel geen twee dagen. de kans dat je 2 dagen na ovulatie (als je die precies weet) zwanger raakt is dus minimaal. Als je dan ook nog de morning after pil gebruikt hebt, lijkt het mij helemaal onwaarschijnlijk.
Je zou een testje kunnen wagen, maar ik kan me niet voorstellen dat die positief gaat zijn.
Merel - schreef op 25-09 om 11:07
Klopt Puck, daarom ben ik ook benieuwd waarom zij denkt te weten wanneer haar ei precies was. Als ze die verkeerd heeft kan het wellicht wel, al is met de morning after de kans wel echt klein! Denk meer inbeelden en dan maakt je lichaam de symptomen erbij.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger ondanks map?' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan