Voeding tijdens zwangerschap - Zwangerschapsforum

Bette van Beers (Gast) - schreef op 16-10 om 11:43
Hi allemaal,
Ik ben Bette van Beers, een 22-jarige student aan de opleiding food innovation. Voor mijn afstudeeropdracht ontwikkel ik een voedingsproduct speciaal voor jullie! Ik ben namelijk van mening dat er nog veel te weinig producten in de supermarkt liggen die specifiek voor zwangere vrouwen bedoeld zijn.
Om een goed product te kunnen ontwikkelen heb ik wel jullie hulp nodig.
Wat zijn de grootste problemen waar je tegenaan loopt bij het eten tijdens je zwangerschap? Waarmee ervaar je problemen of wat vind je lastig?
Alle antwoorden en verhalen zijn meer dan welkom!
Alvast bedankt,
Lieve groet,
Bette van Beers
4 antwoorden en 31191841x bekeken
today - schreef op 16-10 om 20:09
Hoi! 
Je vind dat er te weinig producten speciaal voor zwangere zijn. Waarom zou een zwangere speciale producten moeten hebben? En waarop hen je je mening gebaseerd? Onderzoek? Waar denk je zelf aan dan? Alles wat in de supermarkt ligt mag je toch gewoon hebben op misschien een paar kleine producten na maar daar hebben ze altijd alternatieven voor?
Vind het een beetje betuttelend overkomen al denk ik wel dat je het goed bedoelt. 

anoniem22 - schreef op 16-10 om 20:37
@today helemaal mee eens gewoon groente en fruit eten niet gek veel suikers nemen lekker fit blijven komt het echt wel goed
Anoniem (Gast) - schreef op 16-10 om 22:37
Echt wel een gat in de markt hoor. Weet zeker dat als er echt voeding komt voor zwangeren dat de schappen leeg gekocht worden. Want iedereen trapt daar in.    
Kiko87 - schreef op 17-10 om 08:01
Geen gat in de markt lijkt me. Als je al gewoon het forum even doorbladert zie je dat iedereen op een andere manier zwanger is. Dus mij lijkt het dat je "noden" anders zijn. Voor mij (iemand die misselijk/draaiierig/flauw) is, maakt het ff niet uit wat ik eet maar is het belangrijker dat ik eet. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Voeding tijdens zwangerschap' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan