Zwanger worden - Zwangerschapsforum

Merel - schreef op 26-10 om 13:54
Hi Esje! Hoe is je afscheiding nu? Je BMM kun je voelen of hij hoog of laag is, hard of zacht voelt en open of dicht is! Hoop dat het helpt! Gister nog gesext?
115 antwoorden en 31182134x bekeken
Esje - schreef op 26-10 om 18:16
Yuo gisteravond getest, hardstikke wit, geen streepje te zien. O det de douche gelijk gevoeld: bmm hoog, zacht en leek gesloten.
Strakjes om 20.00 uur voor de 2e test!!!

Afscheiding is btw waterig...
Merel - schreef op 26-10 om 20:15
En hoe was de tweede test Es?
Esje - schreef op 26-10 om 23:20
Eej skat, weer negatief.  Maar blojf doorgaan! Powerrrrrr!!!!!
Merel - schreef op 27-10 om 09:28
Hihihi, ja zo is dat! Waarschijnlijk heb jij over een week je ei?
Esje - schreef op 27-10 om 20:53
Ja hoop ik lieve schat!!! Test net was nog negatief. Tocn leuk avondje hier in de planning.
En morgen met schoonzus avondje naar de kroeg, hihi nu kan het nog!!!
Merel - schreef op 27-10 om 22:10
Ja avondje kroeg is ook fijn, lekker wijntje samen drinken! Gezellig hoor meis! En maak die kerel gek vanavond hé!!
nietmeeractief - schreef op 28-10 om 17:09
Hoi dames. Ik ben in januari 2016 gestopt met de pil en proberen vanaf mei 2017 zwanger te worden. Helaas nog geen positieve test. De laatste 2 ms was ik elke x een week te laat
Merel - schreef op 29-10 om 08:30
Dat is ook gek twee weken te laat! Geen afwijkende dingen gezien? Hopelijk snel raak voor je meis!!
Esje, ben je er nog?
Jacky - schreef op 29-10 om 11:53
Hoi dames ik zit nu in mn tweede ronde. ovulatie gehad paar dagen geleden als het goed is dus nu weer op het wachtbankje. 
Heb de pil ruim 9 jaar geslikt en verwacht dus ook niet meteen dat het raak is maar hopen doe je natuurlijk wel. 
Ook ik merk dat ik er heel veel aan en over na denk. 
Merel - schreef op 29-10 om 20:16
Spannend Jacky! Wanneer is je nod en wat voel je?
Esje - schreef op 29-10 om 20:50
Jaaa Merel skattie ik ben er weer moppie! Had je mijn berichtjes gelezen over weer bloedverlies? Snap er niets van!!!

Welkon JWx en Jackie! Zo te zien zijn we allenaal druk bezig!!! Hoop voor jullie ook snel een mooie uitslag.  Je lichaam kan soms rare dingen doen! Mijn cyclus is telkens 36 dagen geweesr. Nu, anderhalve week na ms, weer bloed verlies (alleen bij het afvegen, helder rood). Van de week wel wat steken onderin mn buik gehad. Ovulatietesten zijn steeds negatied (va woensdag getest). Ik snap er niets van...
Angelajj - schreef op 30-10 om 10:45
Hey meiden!
Hoe gaat het met jullie?

Esje, dat heb ik ook wel eens gehad, maar dat was door te ruwe seks. Dan heeft hij te hard tegen je bmm gestoten.  Iets anders kan ik niet bedenken. Voor een innestelingsbloeding is het volgens mij nog te vroeg.. Hoe gaat het verder?

Ik snap geen ene moer meer van mijn lichaam xD
Mijn bmm is nog steeds hoog en ik voel nog steeds een opening.. mijn afscheiding is nu gewoon waterig en niet meer plakkerig..
Ook heb ik telkens steken in m'n onderbuik, veel hoofdpijn en ben chagrijnig... maar dat zal het ontpillen wel zijn...
Ik zit nu op dag 21 van mijn cyclus en ik weet niet hoelang mijn cyclus is, vanwege het stoppen met de pil, na 10 jaar.
Merel - schreef op 30-10 om 15:47
Esje, toch echt gek! Kun je niet een heel vroeg ei gehad hebben? Wel naar, hoe is nu je afscheiding?
Esje - schreef op 30-10 om 20:12
Eej schatties denk toch echt dat ij iets geraakt heb haha dus ik ga niet meer voelen haha. Ei lijkt me id nog te vroeg. Ovulatietest was net nog negatief. Afscheiding is beetje cremig, vind het wel wat ruiken. Eissprong is volgens mijn betekening volgende week. Hihi ven nu wel wat gerustgesteld. Vamavond toch gwn weer klussen en jullie ladies?

Angela,ja dat kan jet best zijn... je kent je cyclus nog niet he? Wanneer was je gestopt met de pil? Ik begin augustus, pffff ben ongeduldig aan het worden terwijl het nog 'maar'  3 maanden is...  irriteer mezelf, wil het los laten maar lukt noet. Vooral omdat mn cyclus nu naar de helft gaat lopen en ik weer stiekem hoop krijg...
Kennen jullie dat? Ben iig super blij voor Bivi dat het raak is!!! Nu wij nog hahaha
Angelajj - schreef op 30-10 om 21:04
Ik zou idd gewoon lekker gaan klussen

Ik ben 6 oktober met de pil gestopt dus nog geen maand geleden xD mn lichaam is gewoon in de war..
Maar ik ben ook ongeduldig xD
Dus ik snap wat je bedoelt
Ja ben ook heel blij voor haar!!!
Hoop dat het voor ons ook snel komt!!!!!
---- - schreef op 30-10 om 21:22
Esje: hee lieverd, ik zou echt je afscheiding goed in de gaten blijven houden! Weet wel zeker dat het daardoor bij ons meteen raak was. Zodra je afscheiding verandert van wit cremig naar rauwwit ei achtig en heeel rekbaar, dannnnnn moet je zeker gemeenschap gaan hebben die dag!!! Ohhh hoop echt voor je dat het nu raak gaat zijn bij je, gun het je zoo erg, de andere dames trouwens ook!!
---- - schreef op 30-10 om 21:24
Angelajj, ja meid ik snap je zeker haha! We willen het zo graag en zo snel mogelijk, maar het is gewoon lastig in te schatten vooral wanneer je maar net met de pil bent gestopt maar wat k al tegen esje zei zou ik goed je afscheiding in de gaten houden, heeft bij mij echt gewerkt! Als jullie vragen hebben stel ze aub want wil jullie heel graag helpen hihi
Merel - schreef op 30-10 om 21:40
Wij gaan straks ook nog sexen, zo’n zin in!!!  Mijn afscheiding is waterig en soms een beetje cremig maar nog niet kleverig. Geen idee of ik een ei krijg binnenkort. Maar sexen kan geen kwaad!

Esje, jij ook veel plezier schatje! En waarom ruikt het anders? Misschien nog een beetje het ijzer van het bloed van gister?
---- - schreef op 31-10 om 07:48
Zodra het helemaal wit cremig wordt dan begint langzaam je vruchtbare periode! Zodra het elastisch rauwwit is dan is het je hoogtepunt! Spannnnend meiden 
Ik heb vandaag weet een test gedaan, geen early test meer maar de gewone van de action en die is zeer duidelijk  kan het soms nog steeds niet bevatten haha 
Angelajj - schreef op 31-10 om 09:00
Idd Bibi, tis echt lastig als je net gestopt bent... het ontpillen zijn de zelfde symptomen als zwanger zijn...
Met elk steekje in mijn buik denk ik.. zou het dan toch?
Ik heb toch maar ovulatietesten voor de volgende ronde gekocht want ik verwacht echt niet dat het bij mij zo snel zal gaan...

En hoe gaat ie met jou Merel?  je afscheiding is hetzelfde als dat van mij nu xD
Sexen kan idd nooit kwaad xD

Ik vind het echt super voor je Bibi!! Echt super blij voor je!!
Esje - schreef op 01-11 om 10:36
Ahhhh thnx lieve Bibi. Ga dat nu ook zeker doen. Dus van witcremeachtig naar rauwwit eiachtig? Nu is dat eerste id zo en binnenkort komen mn vruchtbare dagen eraan dus zou ik het moeten zien gaan veranderen. Vind het zoooo spannend. Super lief dat je zegt dat je hoopt dat het voor pns ook snel raak is. Hoe leuk zou het zijn om samrn zwanger te zijn en ervaringen te delen!!!
Ahhhh en zo lief dat ik je alles mag vragen. Jullie aan mij ook he ladies, geen vraag is te gek!!!
En wauw schat,dat is echt zo'n mooie knaltest!!! Ben zo zo zo blij voor je! Nu lkkr gaan genieten van dat hummeltje dat in je groeit!!!

Ja angela je lichaam kan je soms zp voor de.gek houden!!! Ik merkte day de eersre 2 maanden na het stoppen ook. Nu heb ik dat gelukkig niet meer. Dus als het weer wel zo is dan hoop ik dat het door een zwangerschap komt!
Zoals Bibi zegt: je afscheiding in de gaten houden! Als day vij haar zo goed heeft gewerkt, ga ik day ook doen.
Ladies durf niet meer mn bmm te voelen. Heb de vorige keer toch ieys met mn nagel geraakt (heb acrylnagels) en wil dat risico niet meer lopen. Hihi dan maar afscheiding controleren, hahaha wordt een lkkere boel.

Merel kan id zijn dat het ruikt doordat ik gebloed heb. Maar dat os nu ruim 2 dagen over en ruik nog steeds een beetje. Merk dat vooral savonds. Hihi dus dan maar weer mn poes wassen zodat deze weer schoon en fris is voor vriendlief. 
Angelajj - schreef op 01-11 om 14:26
Nogal esje!  Verschikkelijk dat ontpillen, ben blij als dat voorbij is.
Ik heb ook van de week acrylnagels laten zetten dus ik ga ook niet meer mn bmm voelen xD idd maar de afscheiding in de gaten houden!
Als mn cyclus gelijk normaal is verwacht ik volgende week ergens ongesteld te worden..
Ik heb ook wel eens dat het een beetje ruikt, maar volgens mij heeft dat gewoon met hormonen en zweet te maken. heb ik meestal als ik ongesteld moet worden of het druk heb gehad die dag. Extra keer douche doe ik dan altijd xD 

 Ik heb nu ook telkens steekjes in mn rechterzij.. dat heb ik echt nog nooit gehad.. vaag lichaam.. ook voelt het alsof ik mn buikspieren telkens aangespannen heb. Iemand die dat bekend voor komt?
---- - schreef op 01-11 om 15:18
Esje: hee mop! Jaaa dan kan je beter je afscheiding gewoon in de gaten houden dat is al voldoende, dus goed in de gaten houden tot het veranderd naar rauwwit elastisch achtig hihi, vind het zo spannend voor jou en natuurlijk ook voor de rest! 
Ik ben nog elke dag in spanning af aan het wachten dat alles goed blijft gaan, vandaag mijn vk gebeld omdat mijn test vandaag net zo donker was als die van gisteren maar zij zei dat het niks uitmaakt en dat ik niet meer moet gaan testen want dan maak ik mezelf alleen maar gek haha dus vanaf nu toe ga ik niet meer testen! Nu indd genieten van me hummeltje, misschien iets grappigs maar als ik over mijn buik streel voelt het zoo gek aan, net of het vanbinnen kieteld, heel apart gevoel haha  

Muis - schreef op 03-11 om 17:30
Ik zou mij ook graag willen melden.
Mijn vriend en ik proberen sinds mei al zwanger te worden maar het lukt helaas nog niet echt.
Ik heb PCOS.
November vorig jaar achter gekomen en moest eerst afvallen.
12 kilo lichter inmiddels en in mei begonnen met clomid.
Clomid was echter niet zo leuk,ik werd er helemaal gek en down van.
Nu de eerste maand gonal f gehad.
19 oktober op dag 12 een eisprong gehad en zou dus volgens de gynaecoloog 14 dagen later kunnen testen. Normaal heb ik altijd een 30 dagen cyclus maar dit x 26 dagen.
Normaal gesproken ook op dag 26 van de cyclus lichte bloedingen en na 4 dagen goed ongesteld.
Nu nog totaal niks.
Volgens de berekening van de gynaecoloog zou ik nu ongesteld moeten zijn maar ik voel het  in de verste verte nog niet komen.
Kon ook nog dat het toch nog 30 dagen volmaakt voor ik ongesteld word.
Heb nu 2 testen gedaan die beiden negatief waren.
Ben bang dat het weer niet gelukt is. 
Merel - schreef op 04-11 om 05:55
Balen muis en welkom!

Esje, hoe gaat de afscheiding? Wij doen hier nog steeds obsbest zaadjes te verzamelen voor een eventueel eitje!

Angel, wat voel jij nu?
Angelajj - schreef op 04-11 om 14:40
Hey merel!

Ben net ongesteld geworden dus voel me klote xD
Heb blijkbaar dus maar een cyclus van 25 dagen...

En hoe is het met jou?
Merel - schreef op 05-11 om 07:19
Ahhh balen Angel! Maar over twee weken een Nieuwer-Amstel en dan hopelijk een vet positieve test voor jou!
Angelajj - schreef op 05-11 om 09:55
Hoop ik ook!!
Nu maar ff met een kruik op de bank xD
Esje - schreef op 07-11 om 10:39
Eej skatties
Ben ik weer!!! Sorry, beetjedruk geweest maar nu ben ik er weer!
Even jullie berichtjes terug gelezen 
Ahhh Angela wat kut dat je ongesteld bent geworden. Maar wat wel beel positief is is dat het zo snel weer op gang komt. Je lichaam lijkt zich dan toch weer snel te herstelle. En wel fijn een korte cyclus, kun je vaker een poging wagen. Snap wel dat het even kut is want je hebt stiekem toch wel hoop. Knuffel voor jou!!!

Welkom muis, gezellig dat je erbij bent. Lastige situatie. Weet je inmiddels al wat meer? Wel enorm knap dat je zoveel bent afgevallen! Hoop dat je snel meer duidelijkheid hebt!

Lieve Bibi; missed you!!! Hoe gaat het nu met jou? Nig steeds volop aan het genieten? En niet zo stressen schat, geniet er lkkr van dat je de komende maanden altijd met zn tweetjes bent!!!! 
Merel en bibi schatten nou hier is het super spannend: mn ovulatietesten lopen sinds 2 dsgen op, afscheiding gaat steeds meer naar eiwit en wordtook steeds meer. Ook steeds meer zin in seks dus we gaan er nu iedete dag voor!!!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger worden ' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan