Boekentips? - Zwangerschapsforum

Puck - schreef op 03-11 om 22:04
Hallo dames!
Ik ben net pril zwanger (zo pril dat ik het amper durf te typen) en ben op zoek naar goede informatieve boeken. Ik zou zowel over de zwangerschap als over het moederschap iets willen lezen. dat laatste misschien nog wel meer zelfs, want ik heb 0,0 ervaring met de zorg voor babies.
Wie heeft er goede en leuke tips?
3 antwoorden en 30964335x bekeken
Aowyn - schreef op 04-11 om 23:39
Ik heb deze week 't boek 'zo krijg je een blije baby' - Stephanie Lampe gekregen. Uiteraard is dit voor nu nog niet helemal geschikt maar toch ben ik er alvast in begonnen, erg leuk boek.
Toen we er net achter kwamen dat we zwanger waren, heb ik van m'n vriendin het boek van Stuart Campbell - 'jouw zwangerschap dag tot dag', gekregen. Simpel boekje, elke dag een blz, niet te ingewikkeld, doe't wel wat gedateerd aan maar goed.

Verder weet ik dat m'n zusje en vriendin zweren bij 't boek ' oei ik groei'. Lijkt bijna soort bijbel/handboek hoe ze erover spreken hahaha

Aowyn - schreef op 04-11 om 23:41
Ow en Puck, ik feliciteer je voorzichtig hihi
Be positive en geniet ervan
Puck - schreef op 05-11 om 11:47
Dank  

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Boekentips?' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan