Zwanger? - Zwangerschapsforum

Loïse (Gast) - schreef op 06-11 om 00:13
hey allemaal! Ik ben Loïse! Ik val maar even met de deur in huis: volgens mij ben ik zwanger. Met de nadruk op volgens mij.. dus ik heb nog niet getest! Ik had afgelopen zaterdag mijn menstruatie moeten krijgen.. ik ben al de hele week "misselijk" en dat vooral als ik wakker wordt en voordat ik ga slapen. Mijn buik rommelt en eigenlijk voelt het héél erg alsof ik ongesteld moet worden! Vanmorgen ook enorme pijn in mijn onderrug.. ook heb ik veel honger (heb ik altijd Haha) maar nu echt overdreven.. wie herkent dit & was wel/niet zwanger.. ik denk dat als ik morgen nog steeds niet ongesteld ben, ik even een test haal. Ben benieuwd naar jullie ervaringen! 
2 antwoorden en 30942463x bekeken
Loïse (Gast) - schreef op 06-11 om 00:14
p.s. Ik heb nog nooit rugpijn gehad voordat ik ongesteld moet worden
Hartje - schreef op 06-11 om 07:31
Bij mij kwamen de klachten altijd pas in week zes of later. Je zult toch een test moeten wachten als je meer wilt weten want ieder mens is uniek wat klachten betreft! 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger?' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan