Vraagje - Zwangerschapsforum

Lucky - schreef op 03-12 om 15:31
Hallo,
wij proberen al een tijdje zwanger te geraken, vorige maand was de 1ste keer dat we echt goed rekening hielden met mijn ovulatie. Normaal moet ik binnen 7 dagen ongesteld worden. Nu blijkt dat ik een vaginale schimmelinfectie heb... De laatste keer dat ik dit had was 4j geleden na gebruik van antibiotica. 
Ik heb nu geen antibiotica genomen. Kan het zijn dat ik zwanger ben of heeft dit er niets mee te maken?
10 antwoorden en 30537920x bekeken
Anoniem (Gast) - schreef op 03-12 om 17:11
Een zwangerschapstest doen lijkt me de makkelijkste optie om hier antwoord op te krijgen. Succes!
skybles - schreef op 03-12 om 21:13
Als je 7 dagen na je ovulatie al ongesteld wordt dan vraag ik mij af of je zwanger kan zijn. Dit is wel een hele korte periode. Het kan hoor, maar de kans op zwangerschap is wel erg kleine met zo’n korte periode.

Het kan wel zijn dat je een schimmelinfectie krijgt na de innesteling. In dat geval zou ik gewoon nog een paar daagjes wachten tot iig 10 dagen na je eisprong. Doe je dan een vroege test.
Lucky - schreef op 03-12 om 21:21
skybles, ik bedoel niet dat mijn menstruatie 7 dagen na de ovulatie komt. Ik bedoel dat ik vandaag nog 7 dagen moet wachten voor mijn menstruatie er normaal is. Mijn ovulatie was 26 november.  
Vind het gewoon wat raar dat ik nu een schimmelinfectie heb, heb dit nooit. maar ja als je zwanger wil worden leg je bij alles een verband naar zwangerschap. daarom wou ik eens horen of dit kon of niet..x 
Rosie (Gast) - schreef op 03-12 om 23:35
Hi Lucky, dat lijkt me stug, als je zwanger bent, dan is je ei net pas ingenesteld of dat moet nog gebeuren binnenkort, dus zo snel een infectie ontwikkelen als gevolg van lijkt me wat gek, maar wie weet he? Je weerstand is tijdens zwangerschap wel lager, waardoor je meer kans hebt op schimmels of bijv blaasontsteking, maar zo snel vraag ik mij af.. Alleen elke ronde is mogelijk. Ikzelf heb bijv rond ovulatie/bevruchting keelpijn gehad (bij beide zwangerschappen). Je weet het gewoon niet. Nog even geduld, dan kan je testen. 
skybles - schreef op 09-12 om 12:23
En lucky? Al getest?
Lucky - schreef op 09-12 om 20:18
Hey, nee niet getest, ik wacht af. Normaal morgen menstruatie maar voel nog niks.. 
Lucky - schreef op 11-12 om 12:16
ff een kleine update tussendoor. Normaal zou ik gisteren ongesteld moeten worden maar dit is nog steeds niet het geval. is de 1ste keer dat ik overtijd ga dus het zou wel eens raak kunnen zijn  
ik ga vandaag een zwangerschapstest halen (als het stopt met sneeuwen tenminste) en dan zie ik morgenochtend wel  
skybles - schreef op 11-12 om 18:19
Succes!!!!
Spannend hoor
Lucky - schreef op 11-12 om 19:34
Menstruatie net begonnen   + negatieve test
elisa - schreef op 11-12 om 21:50
Succes!! Ik hoop voor je dat je twee streepjes ziet!  Ik heb zelf ook in jou situatie gezeten ik wist toen zo zeker dat ik zwanger zou zijn ivm die schimmel, maar bij mij was het niet zo ik was vgm 4 rondes na die schimmelinfectie pas zwanger!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Vraagje' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan