6 weekjes - Zwangerschapsforum

Kelly - schreef op 04-12 om 11:24
Hey, morgen ben ik 6 weekjes. Maar toch onzeker. In maart 2016 mk gehad en aug 2017 terug . Nu terug 6 weekjes zwanger maar dus onzeker. Ik voel niet echt symptomen. Wel soms wat gerommel in mijn buik. Nog mensen met weinig symptomen? 13 dec eerste controle. Heb wel al een zoon van net 7 sinds zaterdag. 
3 antwoorden en 15826400x bekeken
Leeuwtje - schreef op 04-12 om 13:55
Ik heb ook weinig symptomen. Had de eerste weken wat gevoelige borsten..verder niets. Ben nu 9 weken zwanger en nog niets. Echo was wel goed met mooi kloppend hartje dus het zegt helemaal niets. Geniet van je zwangerschap! 
Kelly - schreef op 04-12 om 14:11
Zo leuk voor jou. Eens je een kloppend hartje ziet en hoort valt er toch een last van je schouders. Ik hoop zo dat ik dat ook te horen en te zien krijg. Ik heb geen pijnlijke borsten en ook niet moe. Maar ik denk altijd zolang je geen bloedverlies hebt zal het wel goed zijn. 
Hartje - schreef op 04-12 om 17:44
Kelly zo denk ik ook altijd maar! Geen bloed, dan zit 't vast nog goed! 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp '6 weekjes' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan