Eerste symptomen IUI zwangerschap - Zwangerschapsforum

Sheila - schreef op 18-02 om 16:08
Hallo dames, wij hebben 2 februari mijn iui behandeling laten doen. Enkele dagen geleden hebben we het goede nieuws gekregen dat de behandling gelukt is. Is het normaal dat mijn tepels en borsten wat gevoelig zijn en mijn aderen in men borsten veel duidelijker zichtbaar zijn? Of kan dit nog niet in je eerste dagen/weken zwangerschap?
1 antwoord en 29395068x bekeken
skybles - schreef op 19-02 om 22:06
Hoi Sheila, welke hormonen heb je allemaal gehad? Meestal spuiten ze pregnyl voor de inseminatie. In pregnyl zit HCG, ergo je krijgt een dosis zwangerschapshormonen toegediend. 

Het kan best zijn dat je lijf daar nu op reageerd. 

Ik hoop voor je dat het gelukt is, maar houd er rekening mee dat je lijf nu wat anders reageerd dan bij een normale natuurlijke cyclus. 
Zelf teste ik 2 dagen voor nod positief. Hopelijk heb jij binnenkort ook mooi testje in je handen!!

Succes! 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Eerste symptomen IUI zwangerschap' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan