Symptomen maar negatief - Zwangerschapsforum

Nina (Gast) - schreef op 23-02 om 16:43
Hi dames,
Ik wil al een lange tijd zwanger worden en heb nu voor het eerst symptomen die mij gelijk doen denken aan nestellingsbloeding. Ik wou even jullie verhalen/mening horen, toch wat makkelijker om het online even in de groep te gooien dan prive iedereen optehitsen. Als je niet van de fysieke details houdt, niet lezen aub.
22januari was de 1e dag van mijn laatste menstruatie en ik verwacht het deze maand op de 23e (today!) wat dus niet is gebeurd.. 
Ik kreeg precies 1 week geleden wat bloed, donkerder en niet lijkend op menstruatie.. wat wegtrok en na 1 of 2 dagen weg was. Sinds toen alleen bruine afscheiding en geen verder bloed. Alleen hele lichte kramp af en toe. De bloeding gebeurde ongeveer 9 dagen na ovulatie en 7/8 dagen voor mijn geplande menstruatie. Het voelt allemaal anders dan een menstruatie en ik weet niet of het een placebo effect is, maar ik voel me zwanger. Maar heb inmiddels al 2 testen gedaan, waaronder vandaag, die negatief zijn. De eerste had ik waarschijnlijk al veel te vroeg gedaan. 
Wat denken jullie? Als ik ooit onregelmatig menstrueer krijg ik toch meestal een volle menstruatie en geen afscheiding of dat het stopt na 1 of 2 dagen. Het afwachten is het moeilijkst.. Ik neem veel rust maar denk hier natuurlijk de hele tijd over na. Miskramen komen niet voor in de familie maar ik weet niet of ik te vroeg van stapel loop.
Hoor graag jullie reacties. Liefs!
10 antwoorden en 29323499x bekeken
Betty - schreef op 23-02 om 17:00
Als je een week overtijd nog negatief test, dan zou je misschien even bloed kunnen laten prikken. 
Ik weet helaas uit ervaring dat een ms op dag 23 van je cyclus ook kan en nee dat is niet zo veel als normaal w.s. omdat je bmslijmvlies niet zo veel tijd heeft gehad om op te bouwen. Makkelijk te verwarren met een innestelingsbloeding. 
Het kan dus 2 kanten op.. 
Nina (Gast) - schreef op 23-02 om 18:18
Heel erg bedankt voor je reactie Betty, ik zal het dan nog even afwachten. Ik hoop zo erg dat het een zwangerschap is!

Alle feedback en verhalen zijn welkom
Lien (Gast) - schreef op 23-02 om 23:08
Dat bloed van een week geleden kan geen innesteling geweest zijn want na zo een innesteling begin je HCG aan te maken en had de test vandaag dik positief moeten zijn. 
Wat niet wilt zeggen dat je niet zwanger bent natuurlijk. Innesteling kan even goed wat later geweest zijn, enkele dagen na het bloeden. Maar dan heb je natuurlijk geen verklaring meer voor de bloeding dus al bij al lijkt mij de kans dat je zwanger bent heel klein 
Shir.m - schreef op 25-02 om 18:56
Hoi dames , 
Nina lastig zo die situatie waarin je moet wachten .. hier ook zo raar plotselings . 
 enige tijd geleden dat ik nog heb gepost . 
Nu zit ik met een lastige situatie . Vorige maand waren de 19de Jan mijn maandstonden gedaan en zoals alle andere maanden loopt het mooi op dus bv 19januari maandstonden gdn beginnen ze op 19de februari terug . Dus heel gemakkelijk . Maar deze keer de 20ste, enkel bruin verlies . Niet veel maar toch mr een inlegkruisje inleggen . Gisteren n vandaag weinig bruinverlies enkel met afvegen na het toiletbezoek . 22/2 negatieve test . Ik weet het nu niet goed ben ik zwanger of niet ? Ik heb enkel 1 dag beetje roze gehad kleine druppel rood en dan weer wat bruin . Meestal zijn mijn maandstonden hevig . Hopelijk iemand dat mij wat kan helpen of ervaringen kan meegeven ??? 
BM - schreef op 25-02 om 19:25
Ik testte precies een week na de innesteling positief.. misschien dat het hcg aanmaken bij jou heel langzaam gaat?
Shir.m - schreef op 25-02 om 19:42
BM
, bedankt voor u reactie . Ja dat kan het ook misschien zijn , wanneer kan ik best dan testen ? Dan zal ik toch miss een late eiersprong hebben gehad als ik op de dag van nod bruinverlies had ? X
BM - schreef op 25-02 om 20:04
Hoi,
Mijn reactie was eigenlijk voor degene van dit topic (nina)..
Als ik jouw verhaal lees, zou ik het niet weten eerlijk gezegd. Als je normaal een cyclus van een maand ongeveer hebt, dan zou je nu wel echt positief moeten testen al. Denk dat je alleen zwanger kan zijn als je een hele late eisprong hebt gehad. 
BM - schreef op 25-02 om 20:06
Testen zou ik dan pas woensdag doen..
Shir.m - schreef op 25-02 om 20:21
BM, 
O sorry niet aangedacht . M’n excuses ervoor Hihi . En neen denkt niet dat het alleen daaraan kan zijn .. maar ik vindt zo vreemd enkel bruinverlies beetje en idd d’r geen posi test maakt het mij ook onzeker ik dacht ook dat het al positief zou moeten zijn als het zo was :/ 
Nina (Gast) - schreef op 26-02 om 07:20
Bedankt dames, ja zoals Lien zei had ik eigenlijk 1 week na de innestelling dan positief moet testen.. maar ik lees zoveel dat vrouwen soms laat hcg aanmaken of heel laat pas positief testen. Sommige zelfs pas bij 6 of 8 weken. 
Ik probeer de hoop erin te houden. Zaterdag weer negatier getest. Inmiddels maandag, dag 36 cyclus. Nog geen menstruatie. Ik doe over een paar dagen weer een test en anders even naar de HA. 
Krampen is heel heel licht en zelden. Voel me totaal niet alsof ik ga menstrueren. Het voelt allemaal anders. Maarjah het kan idd 2 kanten op. Kan dat ik gewoon zeer laat ben..

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Symptomen maar negatief' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan