Gestrest door werk en opnieuw zwanger - Zwangerschapsforum

Danielle02 - schreef op 10-03 om 18:33
Ik zit met het volgende in Mn maag en zal het kort proberen te houden,
Ik ben afgelopen December bevallen van ons zoontje na 22 weken zwangerschap, helaas zijn er na onderzoeken geen oorzaak gevonden waarom ik zo vroeg al weeen kreeg en ik bevallen ben, maar nu ben ik opnieuw zwanger, morgen 6 weken. We zijn er heel blij mee maar tegelijkertijd ook angstig en het weer zwanger worden is snel gegaan.
Nu ben ik sinds 4 weken weer fulltime aan het werk en ben ik ook een nieuwe functie gaan doen wat heel druk en stress vol is en waar veel verantwoordelijkheid bij komt kijken. Nu ben ik sinds deze week super emotioneel en is alles me teveel. Ik heb het gevoel alsof ik alles dubbel heb qua emoties en hormonen waardoor ik erg onzeker ben en door de bomen het bos niet meer zie.
Aangezien ik nu dus meer angstig ben dan bij mijn vorige zwangerschap vraag ik me af of ik dit aan moet kijken en door moet zetten of mijn grenzen aan moet geven zonder al te vertellen dat ik weer zwanger ben. Ik ben bang dat alle stress van alles bij elkaar me straks teveel wordt en ik tot de enkels af knap wat ik dus niet wil. Ik wil graag Mn best doen op mijn werk, ben echt een perfectionist en wil niet zo maar opgeven en hier een balans in vinden maar aan de andere kant wil ik ook doen wat het beste is voor mij en mijn ongeboren kindje en dat is absoluut niet teveel stress hebben en het rustiger aan doen. ( ik ben uitzendkracht) nu een jaar en ben bang om mijn baan te verliezen.  
Heeft iemand hier een beetje ervaring mee of heeft iemand tips?
2 antwoorden en 28967579x bekeken
Hartje - schreef op 10-03 om 18:54
Niet echt het tips en geen ervaring maar als ik zo je verhaal lees dan zit je ook wel in de emotionele achtbaan zeg! Je moet alles ook verwerken kunnen en dan wordt er zoveel van je gevraagd. Lastig dat je niet zo heel makkelijk even een stapje terug kunt doen maar ik denk dat jij ook tijd voor je zelf nodig hebt om alle emoties een plek te geven! 
Danielle02 - schreef op 10-03 om 19:00
Ja dat klopt helemaal, vind het echt moeilijk om hier mee om te gaan en je verkijkt je snel op dingen als jou wens zo sterk is ook mama te worden. Het is elke dag kijken hoe je je voelt, en vanuit daar verder te gaan ????

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Gestrest door werk en opnieuw zwanger' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan