1e kindje 3e ronde - Zwangerschapsforum

Sannedjx - schreef op 19-07 om 09:23
Hi meiden, 
Na het stoppen met de pil een cyclus gehad van 31-28-36 dagen, nog niet echt regelmatig dus... 
Ben begonnen met teunisbloemolie te gebruiken, en tarwekiemolie.. kan nooit geen kwaad lijkt me. Las er goede verhalen over op diverse forums. 

Zijn er nog meer meiden die bezig zijn voor hun 1e kindje?
Het lijkt me leuk om er over te kletsen hier en mekaar op de hoogte te houden!
Groetjes
Sanne 
47 antwoorden en 3317873x bekeken
Bloempje - schreef op 19-07 om 11:53
38 weken
Hoi Sanne! Wat leuk en spannend! Jammer dat je cyclus nog niet regelmatig is. Gebruik je ovulatietesten? Wij zijn ook voor ons eerste kindje 'bezig'. Zitten nu in ronde 7. Ik gebruik sinds deze maand ook tarwekiemolie en een multivitamine. 
Sannedjx - schreef op 19-07 om 12:32
Ja die gebruik ik, 2e ronde netjes me ovulatie kunnen vinden. Maar de vorige ronde heb ik het na 1.5 week opgegeven niet te vinden... nu begrijpelijk aangezien me cyclus toen 36 dagen was.. had toch nog even vol moeten houden..
Wil er niet zo mee bezig zijn maar dat is toch best lastig. 
Spannend voor je..Jij wel een regelmatige cyclus?
Bloempje - schreef op 19-07 om 12:44
38 weken
Oké. Maarja als het zo onregelmatig is kost het ook een hoop testen... En dan ben je er inderdaad veel mee bezig. Maarja onbewust doe je dat toch. Tenminste ik wilde er zelf deze maand helemaal even niet aan denken dus ook geen testen gedaan enzo. Maar toch spookt het elke dag door mn hoofd heen. Ik was na het stoppen direct regelmatig. 28 dagen. Maar de laatste 3 maanden niet. Vooral het gedeelte na de ovulatie. Werd altijd precies 14 dagen later ongesteld maar nu al een keer veel later en een keer veel eerder. Terwijl mn ovulatie wel gelijk bleef. Voor deze maand zou ik het niet weten... Ik heb geen ovutesten gedaan. En rond mn verwachte ovulatie ben ik begonnen met een antibiotica kuur. Ik voelde nu ook helemaal niets terwijl ik anders altijd van alles voel rond mn eisprong. Dus ik heb geen flauw idee hoe het nu gaat lopen allemaal. Waar zit jij nu in je cyclus ?
Sannedjx - schreef op 19-07 om 13:15
Wat een zenuwslopend iets is het toch he.. 
Had ook besloten om deze maand geen testen te gaan doen maar bent bang dat ik het toch te graag wil weten wanneer het komt.. 
Ik ben afgelopen maandag ongesteld geworden, dus over een kleine week toch maar weer wat testjes er tegen aan gooien.. 
Hoop dat het door middel van die tabletten wat regelmatiger word, maar mag toch al niet klagen als ik het zo om me heen wel is hoor. 
Altijd lastig idd met antibiotica, en lastig dat je menstruatie nu ineens langer duurt lichaam zit maar raar in elkaar soms.. 
Bloempje - schreef op 19-07 om 18:04
38 weken
Okee weer een nieuwe ronde voor de boeg dus! Spannend weer. Tsja een lichaam zit raar in elkaar... 
Danio (Gast) - schreef op 19-07 om 19:49
Hier een regelmatige cyclus na een miskraam bij 4 weken in januari nog heel pril. 

Nu ronde 4, hier mijn verhaal:
3/7 mijn nod na een paar negatieve zwangerschapstesten, toch bloedtest gedaan op 8/7. Weer negatief.. menstruatie bleef uit. Op advies van HA afspraak gemaakt bij gynaecoloog vandaag op 19/7. 2 dagen geleden heb ik een ovulatietest gedaan om te zien of die eraan zat te komen. Nog steeds geen menstruatie... een smiley. Kon het niet laten en heb er een zwangerschapstest achteraan gedaan. En die was positief.. 2 dagen van stress, zou et echt! Spannend ben heel benieuwd of nu alles goed is en het blijft.. binnen een uur het verlossende antwoord.. 
Sannedjx - schreef op 19-07 om 21:13
Wat spannend voor je Danio!! Ik duim voor je!!
Bloempje - schreef op 19-07 om 21:58
38 weken
Wat spannend danio! Weet je al meer?
Danio (Gast) - schreef op 20-07 om 19:29
Dag dames, 

Op de echo was helaas niets te zien... ik zie geen duidelijke zwangerschap is wat ze zei. Bloed laten prikken vanmiddag te horen gekregen dat mijn HCG 226 is een prille zwangerschap (heb wel al 2 x achter elkaar meegemaakt dat deze een week later weer gezakt is) dus ben erg voorzichtig. De eerste dag van mn laatste menstruatie was 6 juni dus vind het een beetje vreemd maar ze zegt dat het wel kan.. maandag of dinsdagavond mag ik terug komen om bloed te prikken. Ik wil het liefst maandag gaan, of liever dinsdag?? En over 2 weken bij stijging een nieuwe echo. 
Ben zo bang maar wil eigenlijk positief blijven, wel heel vermoeid, toen ik zojuist ln BH uittrok dirext pijn aan mijn borsten, grote blauwe aderen dus laten we het hopen. 

Hoe gaat het bij jullie??
Bloempje - schreef op 20-07 om 20:15
38 weken
Poehhh spannend ! Hopelijk is het goed gestegen de volgende keer! Hier alles rustig... vermoed dat maandag mn ei geweest is ongeveer... Dus nog rustig op het wachtbankje
Bloempje - schreef op 20-07 om 20:22
38 weken


In deze tabel kan je zien wat de waardes ongeveer zijn per week. 
Danio (Gast) - schreef op 20-07 om 21:02
Dankje Bloempje, ik hoop dat het bij jou ook raak is  
Het wachten is het meest vervelende ja
Dankjewel volgens het schema kzn het dus heel goed dat ik tussen de 4 en 5 weken ben nu.. zo spannend ik hou je zeker op de hoogte!!
Bloempje - schreef op 21-07 om 10:45
38 weken
Ja dat hoop ik ook! Ga woensdag testen heb ik besloten. Ik kan nooit wachten tot nod dag haha. Wanneer moest je nog een keer je bloed laten testen ??
Danio (Gast) - schreef op 21-07 om 16:59
Hee Bloempje

Ik moet maandag of dinsdag, maar ik denk dat ik gewoon maandag al ga.. kan echt niet wachten.. 
Hahaha heb ook nooit kunnen wachten tot nod maar nu dus het tegendeel bewezen want was tot een week na nod negatief en daarna positief. 
Heb wel last van mijn borsten, onderbuik, heb geslapen tot 13.30 en vanaf dan hang ik al op de bank alsof ik vanaf 6 uur wakker ben en sorry voor de info maar ben enorm winderig.. probeer er niet teveel mee bezig te zijn maar dat lukt gewoon niet. Wanneer zou jij gaan als je mij was donderdag ben ik geweest mag nu kiezen voor maandag of dinsdag?
Bloempje - schreef op 21-07 om 17:32
38 weken
Pfff... het weer werkt ook niet echt mee. Word je ook "hangerig" van. Al heel war kwaaltjes dus haha. Nouja wel een teken dat het goed zit toch? Ik zou maandag gaan, als ik mocht kiezen haha. Heeel ongeduldig. Hihi 
Danio (Gast) - schreef op 21-07 om 17:44
Haha oke dan ga ik maandag ik hou je op de hoogte! Ik hoor het wel als je een test hebt gedaan
Bloempje - schreef op 21-07 om 19:13
38 weken
Toppiee! Jaa komt goed
Bloempje - schreef op 23-07 om 11:48
38 weken
En danio?
Dani90 - schreef op 23-07 om 13:44
Hee Bloempje,
Wat leuk jou belangstelling! Ik vrees wel dat ik slecht nieuws ga krijgen.
Vanmorgen heb ik bloed laten prikken, vanavond om 17.30 uur komen ze het pas ophalen dus heel misschien vanavond maar waarschijnlijk morgen pas de uitslag.
Alleen vanaf vanmorgen heb ik telkens als ik moet plassen en rose veeg bloed.
De bloedtest zal het uitwijzen, geen ernstige buikpijn soms wat steken maar heb al veel gehuild vanmorgen. 
Zodra ik het weet zal ik het je laten weten.
Jij gaat woensdag testen toch??
Bloempje - schreef op 24-07 om 13:49
38 weken
@ Sanne hoe gaat het ? Ben je al begonnen met testen ? 
@dani weet je al meer? Ik duim voor je!
Ik heb vanmorgen getest met Kruidvat test en sensitest. Beide een lichte streep dus hopelijk lopen ze mooi op deze week. 
Leetje - schreef op 24-07 om 14:23
Hee dames ik wil hier ook graag meeschrijven. Ik heb vorige jaar sept een miskraam gehad bij 10 weken. Ik ben nog steeds niet zwanger geraakt daarna ik ben echt de hoop kwijt. Ik loop nu bij de gyn. Heb baarmoeder onderzoek gehad en moest steeds bloedprikken tijdens mijn cyclus. Ik heb in aug weer een afspraak. Alles was toen goed in mijn baarmoeder maar vind echt raar dat ik nog steeds niet zwanger ben. Is echt apart. Mijn man zijn sperma gaan ze ook onderzoeken dat moet een week voor onze afspraak gedaan worden. We zijn nu op vakantie. Ben nu ongesteld weer geworden. Is iedere keer een teleurstelling vind echt moeilijk. Trouwens mijn ovulatie en cyclus zijn goed en voel en vind ook steeds mijn eisprong.
Dani90 - schreef op 24-07 om 15:21
Hee Bloempje en Sanne. & de rest van de ladies.

GOED NIEUWS! HCG is nu 596.. ben nog steeds een klein beetje voorzichtig maar het gaat de goede kant op.
eigenlijk in drie dagen iets meer dan dubbel, bloed wel nog steeds bij het plassen de roze veegjes maar dit kan geen kwaad zegt de assistent zolang ik niet hevig bloed en zware buikpijn heb. mag woensdag 1/8 komen voor een echo.
Het begint werkelijkheid te worden.. Ga me nu niet meer druk maken en rustig genieten tot ik de echo eindelijk zie.
Al dat stressen erom is ook niet goed voor de baby, heb ook nog geen idee hoe ver ik ben door de late eisprong.

Lieve leetje,

Je verhaal is heel herkenbaar wij zijn nu 1 jaar en 2 maanden bezig en nu eindelijk is het zover. 
Als je er teveel mee bezig bent schijnt het ook niet te helpen, dat heb ik zelf ook ervaren. nu ik het los heb gelaten is het ineens wel raak.
Ik hoop dat het snel zover is voor je Leetje ik begrijp heel goed hoe jij je voelt.
Leetje - schreef op 25-07 om 00:27
@ Dani hopelijk blijft alles wel goed bij jou gaan. Het is wel lastig om er niet meebezig te zijn vooral omdat iedereen om je heen erover heeft en vooral omdat iedereen weet dat je ermee bezig bent vooral na die miskraam. Ik vind het echt lastig. Vooral vandaag is mijn eerste ongwsteldheidsdag en ik merk echt dat ik heel emotioneel ben en dat ik er echt heel erg moeite mee heb. Iedere keer weer. En het erge is dat ik op vakantie ben dat ik het niet los kan laten en je hoort ook steeds mensen ja wil je nog geen kinderen enz en zulke dingen dan denk ik hou op toch met al dat gevraag. Ben echt alles zat. 
Bloempje - schreef op 25-07 om 08:29
38 weken

Ik denk dat het hier ook raak is! Ik test nog even door deze week. Maar vandaag al donkerder dan gister!
Sannedjx - schreef op 25-07 om 10:34
Wat fijn nieuws voor jullie beide! Fingers crossed... 
Dani90 - schreef op 25-07 om 11:08
Yeaahhhh Bloempjee!!!! 
Ik zie het ook en normaal kan je een lichte streep niet zo goed zien op de foto.
Ik hoop het zo dan gaan we samen het avontuur aan hahahah! 
Ik duim voor je Bloempje.
Zo leuk alle steun dames!!
Dani90 - schreef op 25-07 om 11:09
Leetje, 
Ja ik begrijp je heel goed, het is heel slopend en iets wat je gewoon niet los kan laten
Maar hopelijk kan de gynaecoloog je vragen beantwoorden.
Ik ben er ook heel verdrietig over geweest en je blijft altijd bang dat het fout gaat.
Dani90 (Gast) - schreef op 27-07 om 10:18
Het leek zo mooi maar mijn bloedverlies neemt toe. Kon het niet laten en een clearblue hoeveel weken test gedaan normaal moet deze nu 3+ aangeven maar net als anderhalve week 2-3 weken aan. Wat betekent dat hcg niet mooi gestegen is deze week. Heb net gebeld en mag nu langskomen. Ben zo verdrietig... heel veel succes meiden hoop wat het bij jullie wel goed verloopt. Ik hou jullie op de hoogte 
Bloempje - schreef op 27-07 om 13:57
38 weken
Oohh bahh wat balen dani! Ik las laatst van iemand die de digitale niet tot 3+ kreeg maar wel gewoon zwanger was en ging allemaal goed. Het kan dus wel! Hopelijk krijg je goed nieuws!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp '1e kindje 3e ronde' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan