Zit er een streepje - Zwangerschapsforum

Nanda - schreef op 07-08 om 10:19
7 antwoorden en 27179786x bekeken
---- - schreef op 07-08 om 11:13
Ik zie echt heeeel lichtjes een streep maar die van de action hebben een hele lichte voorgedrukte streep. Ik zou deze persoonlijk niet als positief beschouwen, maar over 1/2 dagen weer testen.
mamavanwondertje - schreef op 07-08 om 12:38
Ik zie zelf nog geen streepje, maar wat @BB. zegt kun je idd beter wachten en over 2 dagen weer testen, misschien is je hcg-gehalte nog te laag. Zit je al op de dag dat je ongesteld had moeten worden? Of nog een paar daagjes ervoor/erna?
In ieder geval succes en als het gewenst is hopen dat het testje knal positief wordt!!????
Nanda - schreef op 08-08 om 12:34
Nanda - schreef op 08-08 om 12:37
" "
Nanda

Deze test heb ik gisteren gedaan maar het indroogstreepje is ook paars toen ik gisterenavond keek dat hoort toch niet die hebben toch meestal een andere kleur? 
Nanda - schreef op 08-08 om 12:35
Deze test heb ik gisteren gedaan maar het indroogstreepje is ook paars dat hoort toch niet die zijn normaal toch anders van kleur? 
---- - schreef op 08-08 om 12:58
Ik zou nog eens een test doen meid. Je moet een test na afleestijd niet meer bekijken. Het zou kunnen dat je gewoon zwanger bent maar blijf niet aan die ene test plakken, maar doe een nieuwe. Die zou je meer duidelijkheid moeten geven.
Heb geen verstand van welke kleur die moet hebben na het indrogen en welke niet .
Merel - schreef op 08-08 om 13:14
Lijkt wel raak zo... 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zit er een streepje' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan