Help - Zwangerschapsforum

Romy (Gast) - schreef op 13-12 om 21:38
oke.. dit is mijn eigen schuld ik weet het. Maar ik moet het even kwijt.

Ik ben gestopt met de pil en 27 november was de eerste dag van mijn menstruatie. Mijn man en ik deden voor het zingen de kerk uit, wat niet erg betrouwbaar is ik weet het, maar goed. Op 8 december hebben wij voor de laatste keer seks gehad waarbij hij dus niet op tijd was met terugtrekken.. 

Ik wilde graag nog een kindje en nu ineens slaat de paniek toe. Ik had berekend dat ik dit weekend vruchtbaar zou zijn geteld als 2 weken na me menstruatie maar ik besef me dat je moet kijken na de eeerste dag van je menstruatie. Ik weet het dom dom dom.. want waarom stop je met de pil als je niet zwanger wilt raken..

Mijn vraag is hoe groot zou de kans zijn dat het raak is.. achja dat kunnen julie ook niet zeggen eigenlijk. Maar ik moet gewoon me ei kwijt, heeft iemand zich weleens zo gevoeld??

Ik dacht altijd nog een derde te willen en nu denk ik ineens ja maar 2 is makkelijker en ze zijn nog klein.. ineens slaat te twijfel toe.

Groetjes Romy 
2 antwoorden en 25656512x bekeken
Anoniem (Gast) - schreef op 14-12 om 13:54
Ik was 14 maanden bezig, nooit de pil gebruikt, bijna altijd voor het zingen de kerk uit gegaan, en toch 14 maanden geprobeert zwanger te raken.. ik weet niet of dit je gaat helpen maar goed ik geloof er niet meer in dat je perongeluk zwamger kan raken okal weet ik dat het wle gebeurt afentoe maar goed dat is dan het lot.
Romy (Gast) - schreef op 15-12 om 15:39
bedankt voor je reactie anoniem.

Jaa dat is het dus bij mij  vorige 2 zwangerschappen was ik vrijwel direct zwanger. En ik heb zoiets van jahoor zal je net zien wanneer je het “niet” wilt is het meteen raak. Het is dan natuurlijk alsnog niet ongewenst ofzo maar ik besef me nu dat ik gewoon nog niet toe ben aan een derde. Er zit niks anders op dan afwachten tot ongeveer de kerst denk, had normaal altijd een cyclus van 28 dagen dus zoiets dan

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Help' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan