Zwanger? - Zwangerschapsforum

Anoniem (Gast) - schreef op 30-12 om 15:41
Beste mensen,
Ik ben 3 weken geleden gestopt met de pil (in week 1), en ik had 3 dagen ervoor nog seks gehad. Ik had de eerste 6 pillen genomen en toen ben ik gestopt, midden in de pilstrip dus. Gelijk nadat ik gestopt was kreeg ik een onttrekkingsbloeding, voelde dus gewoon als mijn menstruatie. Ongeveer een week later kreeg ik 2 dagen een hele lichte bloeding. Kan het zijn dat dit een innestelingsbloeding is? Ik weet dat het een vaag verhaal is en het erg onwaarschijnlijk lijkt, maar ik heb wel erge last van misselijkheid en overgeven in de ochtend. Ook heb ik last van gespannen en grotere borsten en mijn buik voelt harder. Ik zou zeggen een test doen, maar omdat die onttrekkingsbloeding 2 weken geleden is weet ik eigenlijk niet wat nou mijn NOD zou moeten zijn. Weet iemand misschien of er een kans is dat ik zwanger ben of dat het helemaal is uitgesloten?
X anoniem
1 antwoord en 25365949x bekeken
Tooby - schreef op 30-12 om 15:59
Zo kort na het stoppen van de pil, kan het gewoon nog innestelingsbloeding zijn.
Het is niet helemaal uitgesloten, aangezien je tijdens de pil ook kans hebt om zwanger te raken, maar je kunt het alleen weten als je een test doet, maar de kans lijkt mij wel vrij klein.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger?' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan