Kan iemand mij aub helpen - Zwangerschapsforum

Lientje - schreef op 09-08 om 07:26
Hallo 
Vroeg mij af ofdat iemand van jullie dit herkent of al heeft meegemaakt het is als volgt.
Op 9juli was de eerste dag van.mijn menstruatie meestal duurt deze 7 dagen van te tellen van begin bruinverlies tot het einde ervan. Nu heb ik op 21 juli en 23 juli een druppel of 2 licht bloedverlies gehad dit heb ik altijd rond mijn eisprong. Meestal duurt mijn cyclus dan ook 32 dagen.
Op vrijdag 2juli heb ik een inlegkruisje aan roze bloedverlies gehad en verder van de dag niets meer de zaterdag erop gans de dag niets en de zondag 4juli terug een sliertje bruinachtig. Verder heb ik niets meer gehad.
Op maandag 5juli heb ik bloedafname gedaan en was.dit negatief. Nu moest ik van de dokter paar dagen wachten.en.zien hoe.dit verloopt en anders nog een test doen. Nu deze morgen 9juli terug zwangerschapstest gedaan en terug negatief dus weet echt niet zo goed wat ik er moet van.denken. 
Is er nog kans op zwangerschap dat ik te vroeg ben met testen? Maar aangezien ik dan vrijdag wat bloedverlies gehad heb maar inlegkruisje vol en.dan.nog licht roze dacht ik aan innesteling maar dan zou de test toch al.moeten positief zijn of niet? 
Sorry voor het lang verhaal maar weet totaal niet meer hoe het zit en word zo zot van die onzekerheid
1 antwoord en 22513915x bekeken
Noniem - schreef op 11-08 om 12:26
Bedoel je niet 9 juni je menstruatie ?
En als je vrijdag innesteling zou gehad hebben dan denk ik dat je een week te vroeg getest hebt 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Kan iemand mij aub helpen' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan