Dreumes 19 maanden - Zwangerschapsforum

Mamavan4 (Gast) - schreef op 17-09 om 10:55
Dag dames ,
Hier een vraagje mijn jongste is nu bijna 19 maanden maar komt niet veel geluid uit wel mama .. daa ... poesje miauw .. hondje woef ... gepoept heeft bah .. blijft ook bij .. 
hebben jullie deze ervaring ook ?????
3 antwoorden en 22255396x bekeken
Anoniem (Gast) - schreef op 17-09 om 20:13
Gepoept nog niet. Maar vooral mama (tegen mij en opa en oma en iedere andere mama). Wel wat woordjes, die nog niet perfect uitgesproken worden, maar zitten, dicht, uit, bah, kaken (maken vooral als het over schoonmaken gaat), tatoo (auto), teten (eten). (B)appel, d(r)uif, (ba)naan. En veel dieren geluidjes. Verder niet hoor.
An2020 - schreef op 19-09 om 20:47
Mijn zoon begon vanaf 24 maanden te praten toen hij naar de opvang ging 2 ochtenden per week. Ieder kind doet het op een eigen tempo 
Anne - schreef op 19-09 om 21:56
Ik denk dat er gewoon heel veel verschil per kindje zit, en opzich kan hij/zij al wel wat woordjes. Scheelt misschien dat het de jongste is, dan pakt een ouder broertje of zusje sneller iets voor hem als die iets aanwijst bijvoorbeeld? Heeft een neefje van mij ook, loopt ook veel met de speen in trouwens, maar zijn zussen pakken direct alles voor hem als hij maar iets geluid maakt. Praat niet zoveel als mijn dochter nu, een heel stuk minder zelfs. Maar mijn dochter is onze oudste en moet het dus echt duidelijk maken. Ik zou me op deze leeftijd nog geen zorgen maken, wie weet kletst hij straks de oren van je hoofd. Mijn dochter is 22 maanden en begint nu echt snel bij te leren de laatste maand dus voor je het weet. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Dreumes 19 maanden' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan