Geslacht en seksstandje - Zwangerschapsforum

NieuwsgierigeDame (Gast) - schreef op 26-07 om 13:27
Er wordt vaak gezegd dat er een verband bestaat tussen het seksstandje, aantal dagen voor de eisprong seks hebben en het geslacht. 
Wat ik al gehoord heb, is dat bijvoorbeeld de missionarishouding zorgt voor een meisje en je een jongen krijgt bij een diepe penetratie zoals doggy style. Ook voor de eisprong vrijen is een meisje, rond de eisprong een jongen.

Klopt dit nu allemaal?
Hoeveel dagen voor de eisprong hebben jullie seks gehad, met bevruchting als gevolg, eventueel welk seksstandje, en tot welk geslacht heeft dit geleid?  
9 antwoorden en 18635430x bekeken
stff48 - schreef op 26-07 om 15:49
Nieuwsgierigedame , dit heeft niets te maken met beïnvloeden van het geslacht vrees ik   
Het geslacht wordt bepaald door de chromosomen die worden overgedragen 
Xx
Most15 - schreef op 26-07 om 18:26
Ik lees met enige verbazing deze vraagstelling!
Is dit serieus?
Ik zou zeggen; zwanger worden is al een wonder op zich, wat maakt het geslacht dan uit?
Liesbeth - schreef op 26-07 om 18:32
Dit is grappig.... hehe
stff48 - schreef op 26-07 om 19:38
Inderdaad haha , je bent toch al gewoon blij als je zwanger raakt  of het dan jongen of meisje is .. wat maakt het uit ? Ge gaat nu eenmaal nie naar de winkel om eentje uit te kiezen hè , hihi  
Liesbeth - schreef op 26-07 om 20:11
Ja inderdaad! En als het gezond op de wereld komt. Jongen of meisje maakt toch niks uit  
Most15 - schreef op 26-07 om 20:21
Precies dames! 
Orchidea - schreef op 27-07 om 08:34
Dat zeggen ze inderdaad, dat bij een jongen bijv het handig is als de man diep penetreert omdat jongens cellen minder snel zouden zijn. Goh, geen idee of het klopt. Op Google is er veel over te lezen dus als je nieuwschierig bent ;-)
sweet - schreef op 27-07 om 08:54
Ik geloof er niet in hoor haha. Bij beide de missionarishouding  en rond de eisprong deden we het elke dag  eerste is een meisje en tweede wordt een jongen. 
En met 4 miskramen maakt mij het geslacht echt niet uit, als hij maar gezond ter wereld komt net als onze dochter. 
Anoniem (Gast) - schreef op 27-07 om 11:14
De theorie erachter is dat de vrouwelijke x zaadcellen gemiddeld langzamer zwemmen maar langer kunnen overleven in het lichaam terwijl de mannelijke y zaadcellen gemiddeld sneller zwemmen maar minder lang overleven.
Let wel, het toverwoord is gemiddeld. Er zijn dus geen 100% garanties. Er kunnen snellere dames tussen zitten of jongens die beter overleven en er is er maar 1 nodig bij het eitje.
Dat zorgt ervoor dat de kans groter is op een meisje een aantal dagen voor de verwachte eisprong en de kans op een jongen iets groter op de de dag van de eisprong. 
Echter weet je meestal niet precies wanneer je eisprong is, hier kan per maand wel eens een paar dagen verschil tussen zitten. 
Het enige standje waarvan echt gezegt wordt dat het de kans op een zwangerschap in het algemeen vergroot is als de vrouw op de rug ligt en na de daad een kussen onder haar billen legt om deze iets omhoog te houden zodat het meeste zaad er niet direct weer uitloopt en de kans heeft het ei te bereiken of in iedergeval de baarmoeder en eileiders te bereiken om daar op de komst van het ei te wachten.

Niet de meest florissante houding maar dat schijnt wel de kans te vergroten op een zwangerschap in het algemeen. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Geslacht en seksstandje' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan