Eet tips - Zwangerschapsforum

Anoniem (Gast) - schreef op 15-08 om 10:45
Hallo !
Ik ben voor de zesde (en laatste ) keer zwanger en ben nog nooit zo misselijk geweest. Heb pas over 1,5 week mijn eerste echo en kan dan dus iets vragen tegen de misselijkheid. Maar ik hoopte dat er misschien iemand is die tips heeft. Voor ik uit bed kom eet ik altijd al een pakje crackers, maar het helpt echt niks. Tot nu toe moet ik nog niet overgeven maar ben gewoon de hele dag door misselijk. Ik moet ook echt mijn best doen om te eten omdat omdat ik van alles ziek word.

Dus heeft een van jullie misschien de gouden tip. Of wat dingetjes die bij jullie wel goed vielen toen je overal misselijk van werd ?

Als vast bedankt !
5 antwoorden en 18502180x bekeken
jo - schreef op 15-08 om 11:36
Hier geen gouden tip helaas.
Heb het gered met 3x daags primperan medicatie.
Wat bij mij helpt zijn dropjes en waterijsjes
Lisa V. (Gast) - schreef op 15-08 om 13:41
Zelf nu 7 weken zwanger en (nog) niet misselijk. Huisarts heeft wel gezegd dat gemberthee kan helpen. Dat kan je misschien proberen. Lijkt me verschrikkelijk om de hele dag dat gevoel te hebben!
Anoniem (Gast) - schreef op 15-08 om 23:13
Voor mij hielpen die zoet/zure dwarsliggers (pkakjes augurk). Dat was het eerste wat ik in de ochtend at voor ik iets anders ging eten. Dat hielp wel redelijk tegen de ergste misselijkheid
An1990 - schreef op 16-08 om 07:02
Hier geen gouden tips. Enkel primperan heeft mij erdoor geholpen. 
Anoniem (Gast) - schreef op 16-08 om 07:51
Bedankt voor jullie reacties ! Ben sinds gister ook 7 weken, sinds de 6 weken ineens beroerd. Als ik voor het eerst naar de gynaecoloog ga vraag ik zeker naar primperan. Ik heb voor nu gember pillen (dat was het enige wat ik zonder recept kon krijgen) maar die werken niet. Zal de gember thee nog proberen. Dropjes ga ik ook nog proberen, waterijsjes werkt bij mij juist helemaal niet, tenminste ik heb de afgelopen dagen alleen raketjes op en daarna lag ik steeds weer een uur plat.  Sinds gister eet ik de hele dag door kleine beetjes droge rijst. Tot nu toe heeft mijn maag daar nog geen onwijze afkeer van, waarschijnlijk omdat het naar niks smaakt  Verder ook onwijs brandend maagzuur en opgeblazen gevoel. Dat had ik bij mijn andere zwangerschappen altijd pas rond 30 weken..

Bedankt voor jullie tips, stel ik erg op prijs, fijne zondag !

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Eet tips' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan