8 weken zwanger en 2 grote cyste - Zwangerschapsforum

Nora (Gast) - schreef op 25-08 om 12:43
Hallo,
Ik had vandaag mijn eerste echo met bijna 8 weken (morgen). Ten eerste was ik naar mijn berekeningen iets verder maar goed dat zal wel normaal zijn. En er bleken ook 2 grote cyste op mijn linker eierstok te zitten. Ze zei dat ze normaal binnen 3 maanden vanzelf weg gaan. Ik heb alleen zelf het idee dat ze er al een tijdje zitten. Omdat voor dat ik zwanger werd had ik al een paar maanden last van hevige menstruaties en buikpijn. Moet ik mij hier nu zorgen om maken of niet ? Weet niet zo goed wat ik moet denken en de dokter bleef alleen maar zeggen na 3 maanden moeten die weg zijn.
Groetjes
7 antwoorden en 18162418x bekeken
Orchidea - schreef op 25-08 om 13:20
Heb je aangegeven dat je daarvoor ook al wat last had van en denkt dat dit door de cyste komt? Zo niet dan zou ik dat gaan doen. Ik zou dit zeer zeker overleggen al is het voor je eigen gemoedsrust
Nora (Gast) - schreef op 25-08 om 16:14
Hallo orchidea, bedankt voor je berichtje. Ja ik heb gezegd dat voor ik zwanger werd ik hevige menstruaties, buikpijn en tussentijds bloedverlies had. En vroeg toen of dat daar door kon komen. Ze zei toen van wel. Maar daarna bleef ze zeggen normaal moeten ze met 3 maanden weg zijn. En verder zei ze dat ze ze elke maand zou checken om te kijken of het niet groeit. Dat was het, en eigenlijk toen ik weg was begon ik pas een beetje te denken van wat houdt dat in dan en dat ze er waarschijnlijk al meer dan 3 maanden zaten. Ik heb nogal wat probleem zwangerschappen gehad en ben nu dus eigenlijk gelijk een beetje in de stress. Het zal wel niks zijn maar ja dat dacht ik bij mijn andere zwangerschappen die fout gingen ook.
Anoniem (Gast) - schreef op 25-08 om 16:54
Een vriendin van mij had het zelfde. 1 ter grote van een tennis bal.  Als je placenta gaat werken dan verdwijnen ze meestal door de hormonen!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp '8 weken zwanger en 2 grote cyste ' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan