Jongen of meisje? - Zwangerschapsforum

Lisa♥ - schreef op 08-09 om 21:11
Gisteren hebben we de pret echo gehad en is ons verteld of we een jongen of een meisje krijgen. Alleen nu twijfel ik of ze het wel goed gezien heeft....
Wat denken jullie te zien op de echo: jongen of meisje?  
7 antwoorden en 17953542x bekeken
Orchidea - schreef op 09-09 om 09:23
Dit vind ik een lastige vraag, zo vroeg is het nog zo onzeker, omdat het geslacht nog gevormd kan worden, wat met 14 weken een meisje is kan een paar weken  later toch tot een uitstekseltje (piemeltje) groeien. Zo vroeg is het 97% betrouwbaar. Ook is het lastig omdat wij geen ervaren echocopisten zijn, en is het dus lastig om hier antwoord op te geven. Ik denk door de streepjes hier een meisje te zien, klopt dat? Het uitsteekseltje van mijn zoon was duidelijker te zien op zowel de pretecho als de twintig weken echo. Ik ben benieuwd wat ze bij de pretecho hebben gezegd.
Jo (Gast) - schreef op 09-09 om 11:01
Ik denk een meisje
Lin (Gast) - schreef op 09-09 om 12:17
Ik denk ook een meisje te zien 
Knoetje - schreef op 09-09 om 13:19
Ik zou ook een meisje zeggen, want het lijkt op een hamburgertje, zoals mijn verloskundige dat zo mooi zei. Al weet ik het niet zeker hoe dat er uit ziet, want wij hebben een zoontje gekregen en daar zagen we toen heel goed de balletjes en piemeltje zitten.
Lisa♥ - schreef op 09-09 om 13:36
Bij de pretecho hebben ze ook een meisje gezegd dus dan moet ik er maar op vertrouwen dat het zo is. Lief dat jullie hebben gereageerd!
Ik zag een YouTube filmpje van Marlieke Koks waarbij het toch een jongen bleek te zijn.... hahahaha dat lijkt me echt niet fijn om mee te maken!!
Orchidea - schreef op 09-09 om 14:20
Die heb ik ook gezien Lisa, en dat is bij een te vroege geslachtsbepaling mogelijk. Dan ben je een van de 3% bij een geslachtsbepaling(14 weken) van die 97% betrouwbaarheid waar het uiteindelijk toch een jongetje is. Enorm vaak komt dat niet voor, maar goed. Geniet van jullie meisje!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Jongen of meisje?' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan