Ervaring alimentatie en erkenning!! - Zwangerschapsforum

chay-aliyah - schreef op 30-11 om 15:46
Goededag babybrabbels,

Ik weet eigelijk niet wat ik moet doen vandaar dat ik een topic opent 

Ik ben Cheyenne ik ben momenteel hoogzwanger van mijn tweede kindje. Ik heb mijn twee kinderen met me ex. 

Kort samen gevat de band tussen mij en me ex is zeer slecht. Nadat ik erachter kwam dat ik weer zwanger was gaf hij mij de keuze of je houd het en hij zou er zijn voor onze kind of hij wilt helemaal niets met ons te maken als er tweede zou komen. 
( we hadden geen relatie meer na 1x onveilig ben ik weer zwanger geraakt) 

Ik kon niet over mijn hart krijgen om abortus te doen, want zwanger zijn is niet altijd vanzelfsprekend.

Bij me eerste kind was hij er af en toe, hij heeft haar erkend en heeft zijn achternaam. 

Ik had besloten om de kleine te houden, en hij heeft mij duidelijk gemaakt dat hij geen contact meer met mij wilt ( achteraf hoorde ik dat hij in relatie zit en samenwoont) 

Prima, ik had het gelaten voor wat het is, blijkbaar mocht ik ook geen contact meer hebben met zijn famillie, want ineens namen hun ook afstand van mij. 

Nu de probleem is we zijn aantal maanden verder, 
De laatste keer dat ik hem sprak was voor de zomer ( hij begon mij te e-mailen dat ik een slechte moeder bent en mij helemaal vernederen in de mails) hij gaf ook aan dat hij onze 1ste kind niet als zijn kind ziet en hij vind het prima als zij afstand neemt van zijn achternaam. Mij moeders hart huilt enorm want zij verdiend dit niet zij staat los van dit allemaal..

Het was een aantal maanden rustig, ik kan al binnenkort bevallen. 
Maar sinds afgelopen week stond hij ineens voor de deur bij mij moeder, super slecht over mij praten en haar vermelden dat ik in verwachting bent. 
( ik heb al twee jaar slecht contact met me moeder vandaar ) 

Ik schrok me rot want ineens werd ik gebeld door famillie die me op de hoogte stelde. 

Uiteindelijk ben ik erachter gekomen dat hij dit allemaal doet, omdat hij een brief heeft ontvangen van de gemeente dat hij alimentatie moet betalen hun noemen dat ( verhaaldabijdrage) want sinds twee maanden zit ik in de uitkering vanwege Corona en zwangerschap. 

Ik heb berichten door gestuurd gekregen dat hij aan geef aan mensen dat hij niets gaat betalen dat hij gaat stoppen met werken en een uitkering aanvragen want volgens hem bij een kale kip kan je niets plukken desnoods gaat hij er alles aan doen dat ik het minimum krijgt. ( hij denkt dat ik de alimentatie heb aangevraagd blijkbaar) 

Maar ik wist hier niets van ik heb de gemeente vrijdag gebeld en hun gaven aan dat het de regels zijn omdat ze is erkend. 

Nu ik weet niet wat ik moet doen want ik heb begrepen dat hij mij moeder gaat blijven lastigvallen terwijl hij weet mij band met haar is niet sterk op t moment. Ik weet niet wat hij probeert te doen 

Ik heb zelf contact met hem
Opgenomen maar hij vind dat ik hem lastig val terwijl spreek hem maanden al niet meer hij gaf aan dat hij mij leven gaat verpesten en alles er gaat doen dat ik achteruit gaat en volgens hem een melding ga doen bij kinderbescherming 

Ik ben totaal in shock want ik zorg goed voor mijn kind hij is er nauwelijks geweest..

Weet iemand wat ik kan doen in zo’n situatie ik vind het prima dat er geen contact meer is want iedereen heeft zijn eigen keuze gemaakt maar hij gaat heel ver met allerlei dingen.. 

Ik begrijp niet dat je de moeder van je kinderen zo erg haat dat je allerlei dingen ga doen. 

Ergste van alles de kindjes zijn de dupe, hun hebben hier niet naar gevraagd ik gunde hun echt een vader maar helaas..

Komende maanden moet ik wel nog blijven in de uitkering want na mijn zwangerschap wil ik weer gaan solliciteren en gaan werken want dit is de eerste keer dat ik in de uitkering zit.. 
Alles voor mij is momenteel nieuw.. 

Heeft iemand advies voor mij of ervaringen? 

Liefst, Chey 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ervaring alimentatie en erkenning!!' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan