Nod maart 21 - Zwangerschapsforum

Jenny2301 - schreef op 28-03 om 15:31
In december 2020 ben ik gestopt met de pil. 13 januari werd ik toen kort ongesteld, 2.5 dag. Daarna niet meer ongesteld geweest. Op 16 en 17 maart had ik een clearblue smiley.    16/17 gemeenschap gehad.
Ik heb een dochter van 3,5. Het duurde een jaar toen voordat mijn cyclus regelmatig werd. 34 dagen.
Nu heb in dus al 68 dagen niet ongesteld geweest maar ik merkte met wat waardoor ik dacht dat ik een eisprong had 16 en 17 maart en de smiley bevestigde dat.
Ik ben nu 11dpo. Vorig weekend werd ik in de nacht wakker van steken bij mijn eierstokken.  Een paar dagen misselijk gevoel, buikpijn. Nu nergens last van alleen wat speurders gevoel in mijn onderbuik. Bij mijn dochter merkte ik de zwangerschap pas later op door een test omdat ik dacht dat mijn cyclus gewoon weer langer was dus toen had ik geen vroege symptomen.
Mijn temp is al dagen 37.0 met wakker worden. Is dit een goed teken of zegt dat niks?
Wachten duurt lang.  ???? heb vandaag getest,  niet met ochtend urine , omdat ik zo nieuwsgierig was   maar was negatief.. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Nod maart 21' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan