Doorlopende wenkbrauwen - Zwangerschapsforum

Frauke (Gast) - schreef op 25-10 om 21:18
Ons lieve dochtertje is ondertussen 5 maanden oud. Ze heeft al van bij de geboorte donkere haren en goed zichtbare wenkbrauwen. De laatste twee weken zijn er haartjes duidelijk zichtbaar geworden tussen haar wenkbrauwen, een doorlopende wenkbrauw dus. Ik vroeg me af of jullie hier iets aan zouden doen?
Zelf heb ik wel wat schrik voor pesterijen als ze wat ouder wordt. Ik vind het er ook niet fris/mooi uitzien. Heel oppervlakkig van me, he?
Ergens zou ik de haartjes dus wel willen wegdoen, maar ik weet niet of ik daar goed aan doe. Zo leer ik haar als mama niet meteen om tevreden te zijn met zichzelf.
Uiteraard wil ik mijn dochtertje geen pijn doen, dus epileren of zoiets, zou ik zeker niet doen.
Graag wat feedback van jullie.
2 antwoorden en 11976239x bekeken
Kiki (Gast) - schreef op 25-10 om 22:25
Aaaach ik zou daar niks aan doen. Dat groeit vanzelf nog weg denk ik. Mijn kleine mannetje heeft heel lang nog hele donkere haartjes gehad op z’n oren, hij leek wel een aapje. Gaat vanzelf weg. 
Mommie5 - schreef op 26-10 om 10:58
Ik denk dat die haartjes op een gegeven moment uit zullen vallen. Ik zou er zeker nu nog niets aan doen..

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Doorlopende wenkbrauwen' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan