wie nog 18 weken zwanger? - Zwangerschapsforum

sophie2p - schreef op 17-01 om 19:39
Hoi hoi! Ik ben momenteel 18 weken zwanger en voel me super.. Af en toe denk ik iets te voelen van leven ar weet het niet zeker aangezien ik mijneerste verwacht.. Hoe is het met jullie? Ook zo weini last van kwaaltjes? Ik af en toe want steken vanonder id buik.. Bandenpijn..
Vele grpetjes!!!
8 antwoorden en 45445795x bekeken
sophie2p - schreef op 17-01 om 21:37
Hey hey! Leuk dat de zieke periode over is he.. We weten al dat het een jongetje is.. Waren we superblij mee:-)
en ja hoor er past geen enkele broek meer en de mensen beginnen het goed te zien:-) wen kamer en kinderwagen is besteld en leveren ze in april;-) bij jouw? Xx
angelique (Gast) - schreef op 18-01 om 10:30
Hoii!

Ik ben nog net geen 18 weken 17 nu haha!
ik heb tot nu toe nergens last van gehad geen kwaaltjes niks! Wel lekker maar af en toe maak je je dan ook wel druk. Ik voel ons kindje al wel schoppen! Dat is echt leuk! Mijn buikje groeit goed hoor! Wij willen het geslacht wel weten 11 feb. Hebben we de 20 weken echo... spannend!!

Liefs,

Angelique
evelientje (Gast) - schreef op 18-01 om 15:29
Hey, leuk !!! Ik ben nu bijna 18 weekjes zwanger ! Gefeliciteerd meiden
sanne (Gast) - schreef op 25-12 om 09:02
Hee!

Ik ben ook 18wkn zwanger en ik voel haar soms echt!!! Soms lijkt het alsof ze kietelt, dan lijkt het bij mij als of er mieren over mijn buik lopen! Ik moet dan altijd lachen, en ik voel haar ook steeds duidelijker met schoppen. Echt geweldig!

Als je denkt dat je de baby voelt, ga er dan maar vanuit dat dat dan zo is!

Liefs!
Lizzl - schreef op 21-01 om 19:54
Delete
Linda (Gast) - schreef op 14-03 om 05:27
Ola, 
Vandaag 18 weekjes,  ik voel me happy , geen last van symptomen die omschreven worden alleen mijn borsten zijn op dit moment weer gevoeliger.  Maar fijn om gemasseerd te worden ????. 
Zin om vaker met mijn vriend in bed te liggen.  
Ik heb veel zin in citroen dus eet ik ze ook geregeld. Verder qua gewicht toch dikkere billen gekregen en een beetje een buikje. Ik denk dat ik de kleine toch geregeld voel,  apart gevoel, lijkt op kietelen aan binnenkant van mijn buik. Helaas voor mijn vriend,  hij voelt het nog niet.
Binnenkort een gender reveal voor de familie,  ben benieuwd hoe ze gaan reageren.  Tot nu toe hebben we het nog niet verteld aan mijn schoonfamilie dat ik überhaupt zwanger ben.. haha, geeft toch meer ontspanning. 

Groetjes 
SandraA - schreef op 10-02 om 22:34
Hallo , 
Ik ben nu 18 week en 2 dagen zwanger . 
Soms ben ik ook wat onzeker omdat ik me eigenlijk vanaf begin zwangerschap goed voel ,in het begin wel enorm zere borsten . Maar ook dit is nu al een paar weken verdwenen . Een hele dikke buik heb ik ook nog niet . Soms denk ik iets te voelen .. maar zeker weet ik het dan niet want dan stopt het ook alweer  . Kan niet wachten tot het echt heel duidelijk begint te worden ! . Volgende week woensdag de 20 weken echo , spannend !!! Kan niet wachten om de kleine weer te zien en te horen of alles goed gaat  .
Een pretecho in deze Corona periode zit er niet in dus het wachten duurt erg lang .
Heel veel succes met de zwangerschap allemaal , en dat alles kindjes mooi gezond mogen zijn

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'wie nog 18 weken zwanger?' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan