Borstvoeding - Zwangerschapsforum

Kimpyxb - schreef op 19-02 om 17:30
Hallo ik ben Kim en beval binnen 5 weekjes van mijn spruitje.
Maar ik heb besloten om borstvoeding te geven.
Bij mijn dochter 4j geleden is het na 3 dagen mislukt. 
Mijn tepels stonden vol kloven en korsten ben benieuwd wat het nu zal geven.
Iemand ervaring?
6 antwoorden en 45178627x bekeken
Mommy-Of-Nyana - schreef op 19-02 om 17:44
Hoi kim, 

ik heb ook gekozen voor borstvoeding en in het begin had ons meisje een verkeerde zuig techniek die ze al opgebouwd had in de baarmoeder ze zoog daar al op haar handjes waardoor ze blaasjes op der beiden pollekes had.. maar met als gevolg ik dus ook kloven had! ik heb van die Gelpatch gehad die je in de frigo moet leggen telkens je borstvoeding geeft end it heeft mij super geholpen!! na een dag of 2 waren de kloven volledig weg!! het verlicht echt de pijn! en eens ons meisje de juiste techniek door had geen last meer gehad van kloven! nu is het echt een zalig gevoel als ze drinkt echt genieten van mijn kleine meisje!

Liefs
Kimpyxb - schreef op 19-02 om 18:07
Ik ga daar zeker achter bij apotheek kan ze maar al hebben.
Amai dat is al een mooie regelmaat dat ze heeft.
Wat me doet twijfelen is mijn linkerborst is de tepel soepel en komt er al melk uit en de rechtertepel die is ruwer helemaal niet soepel alsof er klein balletje achter zit. Een beetje gevoelig en daar is er amper iets van melk.


Liefs Kim
Hartje (Gast) - schreef op 19-02 om 18:08
Hallo,

Ik geef ook borstvoeding en in het begin had ik aan 1 kant ook kloven, en zelf heb ik best vlakke tepels vandaar dat ze heel vaak moest happen om goed vast te pakken maar ze werd dan vaak boos en heel hard schreeuwen omdat het zo lang duurde.. Vandaar dat ik nu een tepelhoedje gebruik. Beschermt tegen kloven en als ze hapt heeft ze in 1 x goed. Echt ideaal, alleen je moet hem tijd bij hebben, maar ik vind het geen probleem!

Wie weet als het niet lukt of te pijnlijk word, altijd nog een idee!

Liefs Hartje,

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Borstvoeding' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan