Originele manieren om zwangerschap te vertellen! - Zwangerschapsforum

niekske (Gast) - schreef op 09-08 om 20:16
Wat wij gedaan hebben bij mijn ouders, is kinderchampagne  gegeven net na oud en nieuw. Met de mededeling dat we de jackpot gewonnen hadden. Het duurde even voordat het kwartje viel maar was wel erg leuk.
79 antwoorden en 44956443x bekeken
My1987 - schreef op 12-08 om 11:28


Deze hadden wij aan de ouders gegeven 

En straks op Facebook wil ik deze foto zetten 

Linda (Gast) - schreef op 07-10 om 23:05
Ik had mijn moeder een juwelen doosje gegeven met daarin een rozijntje en de tekst: zo groot ben ik nu. En mijn vader hadden we een fles wijn gegeven met op het etiket: voor opa!
Bij mijn schoonmoeder hadden we een foto van de zwangerschapstest in een lijstje gedaan en bij mijn schoonvader (zijn gescheiden) hadden we een speen en rompertje aan de halsband van de hond gemaakt en die naar binnen gestuurd. Allemaal blij verrast en een heel mooi sinterklaas kado hebben ze gehad. 
Ons zoontje is nu inmiddels 12 maanden en nu bezig voor nummer 2
gastspreker (Gast) - schreef op 19-10 om 21:16
Hoi iedereen, 

Bij mijn eerste hadden we onze ouders uitgenodigd om naar onze bouwplannen te komen kijken. Zoals dat hoort boden we iedereen een glaasje cava aan. Iedereen had een glas met een persoonlijke tekst: Dit glas is van... mama mijn naam, oma en naam....
MrsDeVos - schreef op 20-10 om 12:49
Wij hebben dit op FB gezet:
Anja (Gast) - schreef op 15-05 om 10:10
Voor onze eerste zwangerschap hebben wij het de broers en zus verteld in de kerstperiode. We hadden de kerstboom opgetuigd met allemaal babyspulletjes (schoentjes, speentjes, kleine babypoppetjes, doorzichtige kerstballen met roze en blauwe muisjes). Uiteraard ook de echo (op ooghoogte) erin gehangen.

Voor mijn ouders hebben we een Anne Geddes kalender gekocht. Per maand hebben we 2 of 3 data beschreven met mijlpalen en weetjes in de zwangerschap (1 cm groot, beginnende handjes en voetjes, 150 hartslagen per minuut, baby'tje krijgt vingerafdrukken en natuurlijk de uitgerekende datum)
Mijn vader had het niet door. Hij bladerde de kalender een paar keer doen. Zijn reactie: leuk, we hebben al een kalender..... Mijn moeder had het gelijk door!

Bij mijn vriendin heb ik een pak chocoladesoesjes gehaald. De soesjes heb ik eruit gehaald en lange vingers met blauwe en roze muisjes erin verstopt. De verpakking keurig dichtgelijmd, zodat het niet opviel. Zo ben ik bij haar op visite geweest. Het werd nog even spannend, want ze was aan het lijnen.
kaatje30 - schreef op 20-08 om 20:37
Hoi hoi,
Ik ben zes weken en drie dagen zwanger, ook van de eerste. Heel .spannend allemaal.
Ik ga mijn ouders en schoonouders vertellen dat ik zwanger ben door het volgende:
Ik maak een fotoboek( zo'n fotoboek wat je digitaal.maakt, ik doe dit van alle verre reizen). Ergens tussendoor doe ik een subtiele foto (weet nog niet precies wat, onze schoenen en babyschoentjes ertussen, of beschuitjes met muisjes ).
Ons kindje is verwekt tijdens deze vakantie in Borneo, dus dit leek.me een .Leuk idee.
MyBabyAndMe - schreef op 21-08 om 22:19
Wij gaan het komende dinsdag aankondigen. Heb een "to do" lijst gemaakt (1.20m x0.50m) en mijn dochtertje van 2,5  gaat met een ingekaderde echo hiermee op de foto 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Originele manieren om zwangerschap te vertellen!' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan