zwanger en woon je in Drenthe/Groningen - Zwangerschapsforum

Ka.26 - schreef op 13-06 om 15:56
Hallo Dames,

Ik ben 26 jaar en woon vanaf volgende maand in Eelde. Op dit moment ben ik 26 weken zwanger van ons eerste kindje! Alles is nieuw en daarom ook erg spannend. In mijn vriendengroep heeft nog niemand kinderen, dus ervaringen met hen delen is niet mogelijk. Het lijkt mij daarom erg leuk om in contact te komen met andere zwangere meiden om gezellige mee te kletsen/ervaringen mee te delen en mogelijk in real life te ontmoeten.

liefs Ka.26
10 antwoorden en 44712857x bekeken
Gefeliciteerd met je zwangerschap!!


Ik ben nu 30 en 23 weken zwanger van de 2e,wil wel ervaringen enz met je uitdelen,maar kom niet uit Drenthe,Groningen...maar uit Twente hihi!!


Groetjes Chantal
Ka.26 - schreef op 17-06 om 10:25
Hoi Chantal,

Wat leuk dat je reageert! Ach Twente lijkt op Drenthe. Jij ook gefeliciteerd met je 2de zwangerschap!
Hoe verloopt jouw zwangerschap? Van mij erg goed, weinig kwaaltjes tot nu toe. Mijn kleine man is erg bewegelijk, heerlijk! Hij begint nu ook steeds meer ruimte in te nemen, waardoor mijn buik nu toch echt groter begint te worden. Doe je ook mee aan cursussen oid? Ik (nog) niet, spreekt mij nog niet echt aan, samen puffen enzo haha.

Groetjes Karen
Hoi Karen,


Mijn zwangerschap verloopt gelukkig ook goed,hier ook een erg druk en bewegelijk mannetje in de buik hihi..heerlijk gevoel idd
Ik doe niet meer aan cusussen,heb ik bij de 1e ook niet gedaan en spreekt mij ook niet aan hoor!
Jaah mijn buik groeit nu ook best wel hard,maar niet overdreven..voel me ook kiplekker,alleen wordt het de aankomende dagen wel erg warm en daar zie ik wel tegen op....houd zo af en toe wel vocht vast in enkels daarom.


Groetjes Chantal
TinekevdS (Gast) - schreef op 04-09 om 23:40
Gezocht: Een zwangere vrouw in de omgeving van Groningen
Voor mijn opleiding tot verloskundige krijg ik een doorlopende stage opdracht, waarbij ik een zwangere vrouw ga volgen tijdens de zwangerschap en de weken daarna.
Het gaat om het bijwonen van 5 consulten, een echografie en om het bijhouden van een logboek over het verloop van de zwangerschap. Tijdens deze doorlopende periode zullen "intervieuws" plaats vinden over hoe jullie als aankomend gezin de zwangerschap en het worden van ouders ervaren. Het gaat alleen om meekijken, zodat ik het proces van een zwangere vrouw en haar verloskundige zorg kan volgen.
Als tegenprestatie krijgt de zwangere aan het einde van de periode een boek aangeboden met alle uitwerkingen en gesprekken uit de zwangerschap met mooie fotos en herinneringen!
Ben jij 8 tot 14 weken zwanger en mag ik jou volgen tijdens jullie zwangerschap voor mijn opleiding als verloskundige, stuur mij dan een persoonlijk berichtje of reageer.
Met vriendelijke groeten,
Tineke van der Stelt
Ik ken iemand (Gast) - schreef op 20-09 om 19:32
Maar hoe ben je te bereiken.
Anja Bareveld (Gast) - schreef op 21-09 om 11:05
Hoi!

Dankje voor je reactie
Via facebook ben ik te bereiken via mijn naam Anja Bareveld

Hopelijk tot snel!
Anoniem (Gast) - schreef op 20-09 om 21:53
Hoi Ka! Zie dat je inmiddels bevallen bent....leuk! Van harte! Vind je het nog leuk om te contacten? Ik ben 26 wk zwangee van de 2e en woon in Groningen. Hoor graag van je!
Marissa (Gast) - schreef op 03-01 om 11:51
Hallo, 
Ik ben marissa, 27 jaar en inmiddels 13 weken zwanger van ons eerste kindje. Wij zijn op zoek naar een gastouder in haren die flexibele opvang biedt. Iemand die tips heeft?

Groetjes marissa

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'zwanger en woon je in Drenthe/Groningen' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan