Productgebruik - Zwangerschapsforum

Sarah - schreef op 30-11 om 12:16
Hoi allemaal. Ik ben nu 20 weken zwanger en ik vroeg mij af watvoor producten jullie allemaal aanschaffen voor de baby. Ik zag dat Maxi Cosy en Tiny Love wel goede producten zijn, klopt dit? 

Groetjes,

Sarah
2 antwoorden en 30605692x bekeken
Anoniem (Gast) - schreef op 30-11 om 20:22
Dat ligt een beetje aan je budget en je leefstijl. 
Ik heb een draagdoek gekocht, vond ik handiger met boodschappen doen tot ze in het winkelwagentje kon zitten. Dan kon ik tenminste groot inkopen. Een maxi cosi heb ik nooit handig gevonden. In mijn ogen een groot lomp zwaar ding, waar je veel te kort gebruik van kan maken. Ik heb zelf een 0 tot 4 autostoel voor mijn kind. Maar die kan niet uit de auto, dus zal niet iedereen handig vinden. 
En zo is overal wat voor te zeggen.
Ik heb dus voor in de auto in cybex serona, verder een kinderwagen die om te bouwen is. (Ik vind het prettig als ik ergens lang plezier van heb). Een draagdoek die geschikt is van 0 tot 4 (is ook in huis handig als je wilt stofzuigen en je uk wil niet slapen 
Little Jack - schreef op 12-12 om 16:52
Hey sarah,

je heb 101  producten en merken dat je kunt aanschaffen voor je kindje. Normaal kan je veel informatie inwinnen bij je babyspeciaalzaak in je buurt.
Je mag ook gerust eens kijken op onze website: www.littlejack.be
Groetjes
Nathalie

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Productgebruik' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan