Navel ineens dieper - Zwangerschapsforum

Mamainjanuari (Gast) - schreef op 14-12 om 11:29
Hallo allemaal,
Ik werd vanmorgen wakker en mijn buik voelde al anders aan. Ik sta op om te gaan douchen en kijk in de spiegel: mijnnavel, die steeds vlakker aan het worden was, is ineens nog dieper en breder geworden dan normaal!
Aangezien wij te horen hebben gekregen dat ons dochtertje een groeiachterstand van 3 weken heeft, maak ik me nu toch weer zorgen.
Weet iemand misschien wat dit kan zijn?
Ooh en ben nu 33+5 weken zwanger.
Groetjes
6 antwoorden en 30208983x bekeken
Anoniem (Gast) - schreef op 14-12 om 11:32
Je baby kan anders zijn gaan liggen waardoor de spanning op je buik anders is. Klinkt mij niet als heel gek dat over de nacht je buik ineens anders eruit ziet.
Mamainjanuari (Gast) - schreef op 14-12 om 11:35
Ja had het nog niet meegemaakt en eerste kindje dus vandaar. Ik zat inderdaad er ook al overna te denken dat het kindje anders is gaan liggen, maar dan maak ik me daar weer zorgen over. Ze heeft vanaf 23 weken helemaal perfect gelegen. 
Anoniem (Gast) - schreef op 14-12 om 11:39
Zolang je kindje nog niet is ingedaald kan die nog alle kanten op draaien. Soms kun je er zelfs misselijk van worden tegen het eind omdat het dan ook wat pijnlijk kan zijn doordat alles zo krap is daarbinnen. 
Mamainjanuari (Gast) - schreef op 14-12 om 11:40
Oke dankjewel.
Ben weer een beetje gerustgesteld en gelukkig maandag weer een groeiecho. Ben benieuwd hoe het kindje is gaan liggen. Want zelf kom ik er niet wijs uit haha!
Anoniem (Gast) - schreef op 14-12 om 11:45
Als je een harde bobbel voelt is het een hoofd en voel je een zachte bobbel is het een kont. Om te vergelijken is het wel het makkelijkste als je beide uiteindes gevonden hebt.  en anders kun je je verloskundige vragen of ze je wil laten voelen hoe je kindje ligt. Hoe verder in je zwangerschap hoe makkelijker dat is. Veel plezier straks met de groeiecho
Hartje - schreef op 14-12 om 16:16
Ik kon alleen het rugje voelen, aan 1 kant van de buik was dan de baby met t rugje en andere kant was dan 'leeg'. Lastig hé dat je niet in je buik kunt kijken.. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Navel ineens dieper' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan