Lage baby - Zwangerschapsforum

Mamainjanuari (Gast) - schreef op 15-12 om 20:12
Hallo allemaal,
Ik heb even een vraagje. Ik ben nu 33+6 weken zwanger. Ik heb al vanaf het moment dat ik een buikje begon te krijgen een lage buik. (Ben er best onzeker over) 
Nu is bij ons kindje de p19 als omtrek hoofdje. P3 als omtrek buikje en p4 als lengte bovenbeenbotje geconstateerd met ongeveer 32 weken zwanger.
Ik ben hiervoor doorverwezen naar de gynaecoloog en die constateerde haar gelukkig ietsje groter, maar nog steeds p9/p10. Dus ik moet nu bij de gynaecoloog blijven.
Vandaag was ik even bij de verloskundige, omdat ze wilde weten hoe het nu allemaal zat en toen voelde ze aan mn buik.
Ze constateerde dat onze kleine meid alleen maar de onderkant van mijn buik gebruikt. De bovenkant van de baarmoeder is dus bij wijze van spreken "leeg" ik voel haar ook bijna nooit hoger dan mijn navel.
Nu is mijn vraag: kan dit kwaad en kan dit hebben gezorgd voor de achterblijvende groei? Ik realiseer me dat ik me waarschijnlijk te veel zorgen maak door het nieuws, daarom zoek ik ook iemand met dezelfde ervaring of gewoon geruststelling.

Alvast bedankt
2 antwoorden en 30364589x bekeken
Mamainjanuari (Gast) - schreef op 15-12 om 20:32
Iemand?
Little Jack - schreef op 18-12 om 17:39
hallo mamainjanuari,
Ik zou deze vragen echt aan je vroedvrouw of gynaecoloog stellen. 
er kan op de laatste weken nog veel gebeuren van groei.
groetjes
Nathalie
www.littlejack.be

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Lage baby' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan