Poliep op baarmoedermond - Zwangerschapsforum

Roos (Gast) - schreef op 14-01 om 13:12
Hoi,
Ik heb vorige week gehoord dat ik een poliep op mijn baarmoedermond heb. Ik ben ondertussen 3x in het ziekenhuis geweest vanwege bloedverlies. De eerste keer was erg heftig. Ik ben enorm geschrokken. Het bloed bleef maar stromen. De twee keer ena waren gelukkig minder heftig. 
Ik ben enorm onzeker. De artsen in het ziekenhuis laten niet zoveel doorschemeren. Ene kant geven ze aan dat ik heel rustig aan moet doen. Maar dat de poliep er wel op korte termijn uit moet. (Ik/de poliep word volgende week uitgebreider onderzocht) Andere kant sturen ze me wel elke keer naar huis terwijl ik er echt last van heb. Ik loop constant met hevige ongesteldheispijn in mijn onderbuik en rug. De kans dat het weer gaat bloeden is groot. Volgens de ene arts kan bloeden niet heel veel kwaad. De andere arts zegt dat door bloedverlies de baarmoeder geprikkeld kan worden. 
Ik hoop dat hier mensen zijn die ervaring hebben en die willen delen. 
Alvast bedankt
2 antwoorden en 4353008x bekeken
Anoniem (Gast) - schreef op 14-01 om 17:29
Geen ervaring, wel iets medische kennis. Het bloedden zelf kan niet zoveel kwaad in de zin dat het waarschijnlijk niet zoveel is dat je doodbloed. De reden dat de poliep eruit moet is omdat hij of kwaadaardig is of mogelijk kwaadaardig zou kunnen worden in de toekomst als hij teveel geïrriteerd wordt.
Je kunt niet meer als de onderzoeken afwachten en het advies van je artsen opvolgen. Sterkte. 
Roos (Gast) - schreef op 14-01 om 21:20
Bedankt voor je berichtje. Ik maakte me best zorgen om het bloeden. Dit stelt me een beetje gerust. 
Uiteraard hoop ik niet dat het is kwaadaardigs is. Maar voor de komende maanden komt de baby op de eerste plaats. Daarna zie ik wel weer verder. Ze gaan aankomende week een biopt nemen. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Poliep op baarmoedermond' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan