Gyno Dactarin - Zwangerschapsforum

Anoniem (Gast) - schreef op 31-07 om 19:29
Wie heeft er ervaring met Gyno Dactarin creme? Ik heb een schimmelinfectie opgelopen en de huisarts heeft me dit voorgeschreven en ook Saugella Hydraserum. Ik ben 18 weken zwanger en vraag me af of die applicator gevaarlijk is voor de baby of niet? 
Of is het beter niet te gebruiken en met de vingers te doen? En de Saugella Hydraserum want er zit geen bijsluiter bij, dus ik weet niet of dit kwaad kan?
2 antwoorden en 27260673x bekeken
kruimel - schreef op 31-07 om 20:28
Als je zwanger bent kun je volgens de bijsluiter beter geen applicator gebruiken...
Ik moet eerlijk zeggen dat ik dat wel altijd doe hahah, gewoon rustig en met beleid inbrengen dan is er niks aan de hand. Als je seks kan hebben tijdens zwangerschap kan zo’n dun,klein applicatortje er ook wel in...

Bijsluiters zijn makkelijk te googlen, gewoon de naam van het medicijn even intypen op google en je weet zo wat je weten moet! Wss staat daar wel in dat je het niet mag gebruiken als je zwanger bent, maar als je huisarts het heeft voorgeschreven kan het echt geen kwaad.  
Merel - schreef op 02-08 om 06:52
Goed punt kruimel! Toen ik zwanger was hadden we sex tot een paar dagen voor de bevalling en gelukkig is die van mijn man groter als de applicator,hihi!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Gyno Dactarin' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan