Borstvoeding en alcohol - Zwangerschapsforum

Tooby - schreef op 14-08 om 12:21
MamaN, vergeet niet dat ik een VRAAG stelde hé..ik gaf geen advies, ik vroeg iets aan haar. Natuurlijk zit er geen advies in, het was een vraag.
34 antwoorden en 27280075x bekeken
Tooby - schreef op 14-08 om 12:25
Ja hahahah zo grappig om grapjes te maken nadat iemand heeft aangegeven zo te zijn vanwege foutjes in het brein, HILARISCH. 

Ik kap ermee.
MamaN - schreef op 14-08 om 13:15
Die vraag was niet noodzakelijk als je haar topic goed had gelezen. Maar goed ik heb je ook weleens normaal zien reageren op andere topics. Probeer als je niks postiefs te zeggen/vragen of adviseren hebt het gewoon voor jezelf te houden dan voorkom je ook dit soort situaties waarin iedereen zich stoort aan jou en off topic gaat ipv de topic opener te beantwoorden. 
Falca - schreef op 14-08 om 18:54
Goed en nu weer even ontopic voor dit een afzeik onderwerp gaat worden. 
Voor de moeders die toch graag af en toe een glasje alcohol willen nuttigen bestaan er ook test voor de moedermelk.
https://www.moedermelknetwerk-borstkolfwinkel.nl/borstvoeding-alcohol-test.html
Je kunt dan testen met afgekolfde melk of er nog alcohol in je moedermelk zit of niet. Dan weet je of je het nog kunt gebruiken of moet weggooien. Zo weet je zeker dat je kleintje weer alcoholvrij aan de borst kan
Beagle - schreef op 14-08 om 19:02
Ik geef mijn dochter ook borstvoeding. Ze is bijna 7maand en slaapt vanaf uurtje of 7 tot de volgende ochtend. Ik zou dus savonds bij gelegenheid wel glaasje drinken, maar vind toch wel 'spannend', mocht ze ineens toch onverwacht keer komen.
Wat je evt ook kan doen, dat je voldoende in de vriezer hebt en als de kleine komt net nadat je gedronken hebt een flesje geven ipv de borst.

Gwen proficiat met je dochter! en wat fijn dat de borstvoeding zo goed gaat.
wij begonnen ook tussen 4-6 weken oefenen met de fles, ik kolfde dan en mijn vriend gaf dat met flesje en daarna nog even aan de borst.
Na tijdje voorraad gaan aanleggen, kolfde 1x per dag ongeveer uurtje na een voeding en dat dan in vriezer, en dan paar potjes samen heb je een voeding.
Wat ik zelf wel handig vind is zo'n kolf bh, vooral op het werk kolven is toch wel wat fijner qua houding en je hebt je handen vrij om bijv boekje te lezen

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Borstvoeding en alcohol' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan