Paniek - Zwangerschapsforum

Lianne Neise (Gast) - schreef op 29-01 om 18:34
Hoi Allemaal,
Beetje een gek verhaal, maar ik ben het spoor bijster en hoop toch dat jullie mij misschien van adviezen kunnen voorzien. Of eventueel herkenning zien in mijn verhaal. 
Mijn man en ik zijn bezig om zwanger te raken van ons 1e kindje. Ik ben al een tijdje bezig met het slikken van foliumzuur en we houden alles goed in de gaten. 
Voelde mij heel anders. Met vlagen wat misselijk en onwijs moe. Wat beide al niets voor mij is. Nu was ik afgelopen keer 5 dagen over tijd. Wij waren al gelijk erg blij! Vooral omdat die ‘kwalen’ ook om de hoek kwamen kijken. Nu werd ik toch plotseling ongesteld..  hier hebben wij ons bij neergelegd en dachhten: volgende keer beter! Zijn nog niet zo lang bezig dus vonden het al knap als het zo snel raak was. 
Echter bleven de ‘kwalen’ aanhouden. Steeds moeier en met vlagen misselijk. Ook mijn buik voelt steeds vreemd.. lijky alsof ik ongesteld moet worden, maar dat moet ik helemaal niet. Tot ik vandaag opeens, uit het niets, bloed verloor.. 
5 antwoorden en 24910775x bekeken
Beagle - schreef op 29-01 om 18:43
Het kan zijn dat je lichaam nog aan het ontpillen is.  
Het ook een innesteling bloeding zijn, weet je wanneer je eisprong was?
Als je misselijk blijft dan kan je altijd een testje doen. Dan heb je wel duidelijkheid
Falca - schreef op 29-01 om 18:48
Het helpt denk ik om iets meer info te hebben. Wat is je normale cyclus zonder de pil? Hoeveel tijd zat er tussen je vorige ongesteldheid en deze? Had je de vorige keer veel of weinig bloed verloren? Heb je tussendoor nog een zwangerschapstest gedaan omdat he toch klachten had?

Wat een mogelijkheid is is dat je ondanks je vorige bloeding toch zwanger was en dat het nu een miskraam is. Er zijn ook vrouwen die ondanks dat ze zwanger zijn wel tussendoor bloed verliezen zonder dat dit een miskraam hoeft te worden. Wat ook kan is dat je lichaam gewoon wat van slag is door b.v recent stoppen met de pil en je hierdoor eerder ongesteld was geworden als wat je verwacht had.

Om hier iets zinnigs over te kunnen zeggen is dus wat meer informatie nodig.
Lianne (Gast) - schreef op 29-01 om 19:06
Ik ben al 2 jaar gestopt met de pil. Mijn cyclus ligt altijd tussen de 35 en 38 dagen. Qua bloedverlies altijd hetzelfde eigenlijk. 9 december voor het laatst ongesteld geweest. Totdat ik het dus ‘opeens’ werd op 20 januari. Dit was een cyclus van 43 dagen. Het bloed tijdens de laatste ongesteldheid was minimaal, echt extreem weinig. Eisprong was op 3januari
Heb vandaag een test gedaan, die was negatief.. 
Anoniem (Gast) - schreef op 29-01 om 23:38
langer als 35 dagen is wel een langere cyclus als gemiddeld. Was het voor het met de pil begonnen was ook wat aan de lange kant? Als het langer duurt om zwanger te worden is het misschien verstandig om toch eens met de huisarts te gaan praten. Gebruik je ook ovulatietesten om je eisprong te vinden of gebruik je andere methodes?
Zwanger30W (Gast) - schreef op 15-03 om 13:00
Pas wanneer je met een kinderwens zit, merk je hoe slim je brein en je lichaam zijn in het misleiden 
De Self-fulfilling prophecy is zoooo sterk. Als de kinderwens er is ga je aan elk trekje, elk krampje iets hangen. Je gaat in overdrive in het luisteren naar jouw lichaam. En weet je wat...dat is allemaal niet goed. Je stress-levels gaan omhoog en omlaag en je put jezelf gewoon uit met al dat rekenen, denken, hopen,.....
Zeer moeilijk maar toch belangrijk advies...laat     het      los
Die kwalen, dat is je eigen brein dat zo hard iets wilt, dat je het ook gaat beginnen voelen. Hoe je bij feiten. Tastbare dingen zoals ovulatie- en zwangerschapstesten. 
Ook voor jou zal het gebeuren! Het komt! Geloof erin! Maar fok jezelf niet op.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Paniek' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan