Nergens zin in - Zwangerschapsforum

Miep - schreef op 11-06 om 20:44
Hallo allemaal, 
Het lijkt alsof ik de enige ben die zich verschrikkelijk lamlendig voelt tijdens mn zwangerschap  (8 weken). Ik moet heel veel moeite doen om uit bed te komen, lig de hele dag in bed, eet alleen omdat het moet en kan van niks genieten. Ik zie nergens een sprankje hoop of licht. Heb een peuter van 3 waardoor ik mezelf dwing om dingen te doen, maar ik lig veel meer op de bank dan ik wil. Heb me nu 1 dag ziek gemeld op mn werk, want ik zie gewoon niet in hoe ik zo'n hele dag door moet komen. Wie herkent dit en heeft tips?
3 antwoorden en 23163394x bekeken
Ollie - schreef op 11-06 om 21:50
Zo erg herken ik het niet, maar het lamlendige en de enorme vermoeidheid herken ik op zich wel. Voor mij werkt het eigenlijk het beste om even naar buiten te gaan met de kleine. Die van mij is nu net 1 jaar en ik vind het in huis ook zwaar, maar als ik naar buiten ga krijg ik wel meer energie. Woe weet helpt het ook voor jou!
madewithlove - schreef op 11-06 om 22:16
Ik herken het wel. Als ik op de bank ga zitten dan moet ik moeite doen om niet in slaap te vallen. Ik moet bezig blijven maar ik voel me zo snel moe... M'n kleine van ruim 1,5 houdt me wel op de been. Ik kijk wel altijd uit naar ons middagslaapje. Het huishouden erbij vind ik vooral zwaar. Maar ik denk dat het voor een groot gedeelte ook met je mindset te maken heeft. Het is niet dat ik nergens meer zin in heb. 
OpOp m werk heb ik er minder last van drukke baan dus geen tijd om erover na te denken. Aan het einde van zo'n dag heb ik wel vaak hoofdpijn en ga ik heel vroeg naar bed.
Flo - schreef op 21-07 om 21:03
Oooh ik ook hoor. Morgen 5 weken en heb me vorige week op het werk moeten vooruit slepen! Na vijf uur gewerkt te hebben ben ik twee uur in slaap gevallen in de zetel . Leuk is anders, en de collega's merkten het ook...
Vandaag ging het gelukkig iets beter.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Nergens zin in' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan