Bruine menstruatie - Zwangerschapsforum

Julieke - schreef op 17-06 om 09:16
Hallo,
Zou er iemand mij kunnen helpen? Wegens hormonale problemen (haaruitval en acné) heb ik van 10 mei tot 14 mei de pil ingenomen (Yaz) in combinatie met Androcur, maar wegens heel slechte bijwerkingen ben ik ze dus na 5 dagen al moeten stoppen. Sindsdien heb ik niets meer ingenomen en sinds 04 juni (25 dagen na begin van mijn cyclus) heb ik dagelijks bruinverlies en dit al 14 dagen lang, één enkel keertje heb ik rode afscheiding gehad na een bezoekje aan het toilet. Kan iemand mij vertellen of dit telt als menstruatie? Is dit normaal, ook al heb ik maar 5 dagen de pil ingenomen? 
Voor ik aan deze pil begon, gebruikte ik al 8 jaar geen pil meer en had ik telkens een cyclus van 23 dagen met 5 dagen menstruatie.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Bruine menstruatie' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan