Menstruatie - Zwangerschapsforum

Bobby (Gast) - schreef op 26-06 om 04:55
Dames,
2 maanden geleden bevallingen en na 8 weken me eerste menstruatie( ben ook gelijk met de pil begonnen) ik zit nu in me stopweek en vloei nog steeds. Ik heb al contact gehad met de huisarts, volgens hun is dit normaal.  Wie heeft dit ook meegemaakt? 

Dit is totaal vloei ik nu bijna een maand. 

6 antwoorden en 19157859x bekeken
Babytje4 - schreef op 26-06 om 07:35
Ik had dat bij mijn eerste zwangerschap ik bleef maar bloeden maar uiteindelijk kwam het omdat de gyneacoloog mijn spiraal verkeert had gestoken. 
Bobby (Gast) - schreef op 26-06 om 07:48
Ik heb geen spiraal.
Jo (Gast) - schreef op 26-06 om 08:21
Ik had dit ook. Bijna een heel jaar onregelmatig ongesteld, ondanks mijn pil. Ik werd het meestal iets  eerder voordat ik mijn stopweek had. En mij menstruatie duurde dan tot de volgende pil weer. En heel veel bloed. Ook ik ben toen meerdere malen naar de huisarts geweest. Dit was idd niet ongewoon. En nu is het weer gewoon zoals het vroeger was. 
Groetjes 
Bobby (Gast) - schreef op 26-06 om 09:32
Bedankt voor je reactie. 
Bij me vorige bevallen was dit nooit het geval en me menstruatie kwam altijd op tijd en was nooit onregelmatig. Maandag begin ik weer met de nieuwe strip. 
Jo (Gast) - schreef op 26-06 om 10:23
Bij mij precies hetzelfde. Bij mijn vorige bevalling ook niet gehad. Alleen bij deze.
Anoniem (Gast) - schreef op 26-06 om 10:34
Ik zou zelf even een half jaar minimaal stoppen met de pil. Je lijf de kans geven om te herstellen en weer in stand normaal te komen. Je hormonen vliegen alle kanten uit en de pil naakt dat nog erger. 
Ontzwangeren en je cyclus de kans geven zich te herstellen. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Menstruatie' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan